Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dik Nyky :)
Noo, neviem ako, ale asi len dve míle a stacilo mu, hlavne na TESCO parkovisku, iny vodici zrejme nedavali pozor v autoskole, alebo ma skusali ci poznam pravidlo pravej ruky, alebo videli autoskolu a chceli sa tej prednosti vzdat :D
Ono by to malo trvat 25 minut, u mna 5x menej. Ale ziaci predomnou boli aj 30 minut. Uz som si myslel ze si pojazdim dlho, ale kedze mi to je jedno, lebo hlavne som sa bal ze nespravim testy, cvicisko je uplne jednoduche. Ale presiel kazdy, bolo nas 7.
Ale inac lost je flegmatik, takze to je brutalna vyhoda :D relativne :) po dvoj-trojhodinovom cakani je flegmatik uz snad kazdy :)
Teraz patrim do takej skupiny ludi, ze "mam vodicak ale nemam na com jazdit" :D
gratuľujeeeeeeem, blahoželáááááám, som rada, že si to zmákol (: hm, a že čo teraz? no predsa teraz budeš hlavne jazdiť svedomito a opatrne !!!! :D
ale tak paráda, máš to už za sebou.... a všetci porobili? či aj niekto vyletel?
Lost
tak ti teda gratulujem : )
No a čo prezrat niečo?? Ako si jazdil , ... : D
takže Lost zajtra máš velký den čo??? : )
Tak držím palce aby ti to vyšlo na plný počet : )
Čo sa týka toho učenia tak ja som z tých,"tažko nadrvených " : D vedela som testy pomaly naspamad : D. No ja som bola drevo na šoférovanie tak reku nech si neurobím hambu aspon pri testoch : D
Ale to bolo možno aj preto , lebo som sa to učila niekedy cez letné prázdniny - čiže z nudy ....
Lost - vela stastia na zajtra!! drzim palceky...dnes asi pojdes skoro do hajan, co? :)
Ak tu niekto bude, tak pridem o taku hodku...ale ako to, ze v poslednom case to tu byva take vymrete???:-//
lost, ale no, niečo sa na teba predsa za tie týždne muselo nalepiť,... (;
ale tak držím každý jeden palec, dúfam, že to dáš....
a dávaj hlavne pozor na testoch a s chladnou hlavou čítaj pozorne otázky, lebo tie chytáky, to sú riadne zákernosti, tie boli všade a vždy a aj budú (;
nedaj sa....
Ponúkam profesionálne veštecké služby. Veštím z : ruky, krištáľovej gule, Tarot-karty, Cigánskych kariet, kávy, kyvadlom, z očí.
Hľadám stratených ľudí, stratené veci, robím Mágiu spájam vzťahy, liečim ,robím očistec. .Sedenie trvá 1 a pol hod. a finančne vychádza 83€. Ba a okolie, prípadne celé SR.
Objednávky: 0904224686.