Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No musím utekat krpec sa zobudil a rieši prečo ešte nespím .D tak dobru noc všetkým a hlavne psíkovi Lost .D
No nemám nejakú vysnívanú pracovnú pozíciu. Len niečo také aby to bolo dynamické a nie jednu vec stále dookola. Aby som bola zatvorená 8 -12 hod v kancelárii po tom netúžim : )
Vieš čo ja sa nestažujem. Ale tam ta nemá čo baviť. Ukladáš papiere podla abecedy, skartuješ, prefocuješ v podstate sa k ničomu zaujímavému nemáš šancu dostať. Ale tak ja som rada že niečo mám a nesedím doma : )
to vyzerá celkom zaujímavo (: baví ťa to tam?
V sociálnej poistovni ...
fíha, ty si teda toho nachytala, tak fakt veľmi veľmi skoré uzdravenie a abs. prax máš kde? myslím, že v banke, v nemocnici, niekde v kancli, či?
Ojka
No ja som toho mala viacej. Ono sa to začalo ešte asi 15 dni dozadu a to ma bolela ten klb pri sánke až do ucha a zubov mi to vrážalo. S tým som išla doktorovi dal mi antibiotiká že sú to dutiny. Vobec mi to nepomohlo tak som sa chystala po týždni zubárovi či to nie je od zubov a na ušné ... No zubára som nestihla dostala som horučky, nádchu a milion dalších vecí. Tak som tam išla zase dal mi dalšie antibiotiká, tabletky, sprej ... no ale nejaké radikálne zlepšenie od piatku neevidujem. No tak dufam že dorazí : D