Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

nyky20

Dobré ránko : )

My sme to mali rovnako. My sme mali tiež 10 rokov psa a v septembri mu pribudol kamarát. Vtedy ten starý mal navrch lebo bol väčší ale po pol roku musí poslúchať :) - podotýkam že je to bernardín : D

A niekedy ho až lutujem lebo ja sa mu hocikedy vyhnem ked mi robí zle idem do vnútra ale tak on nemá kam zdrhnut : )

ojka

nuz ani ovecky nic moc,...ale tak aj 2 hod spanku je lepsie ako nic...
Bre ranko prajem a fajn zaciatok noveho tyzdna...(:

ojka

no čo ti ja viem, psy asi nemajú radi, keď si jeden druhému lezú do kapusty, ale tak čo pes, to môže byť iná povaha (:
no dobre, ja sa už asi poberiem, včera bola kalinka, tak dnes skúsim rátať ovečky, i keď aj tak to nevidím moc ružovo ,.... tak teda zatiaľ brú noc (:

lost

A bolo by to pre neho lepsie, ak by mal kamosa? :)
Asi by to bolo ovela naroncejsie, napr s cestovanim vo vlaku, atd..
Ale aspon by sa nenudil doma, ak by bol sam :)
ale ci by sa navzajom nezjedli :D

ojka

nuž , očividne sa mu páči viac bez toho vodítka (:
noooo , lost, ti poviem, že mať doma dvoch havov je veru zaujímavé,... píšem z vlastnej skúsenosti, a to tí naši havkáči sú obaja o dosť väčší ako tvoj Basti (: chvíľu im trvalo, kým si na seba zvykli, predsa len, ten jeden bol na našom dvore 10 rokov pánom.... nuž a teraz ma kamaráta (:

lost

noo uci sa uci :)
male deti tiez tak isto, skumaju :)
taky zlaty su v takej situacii.
ako sami skumaju, objavuju nove veci, tie ich unikatne reakcie na nove veci :)

napr, ten pes, ked som vonku, tak uz ako tak pozna okolie, tak proste ak nie je na voditku, tak nemam sancu mu prekazit narat domov :D
lebo na neho volam, a on nic, pozera pozera.. potom ide k nemu ze ho dam na voditko a zas zdrhne na 10 metrov :D
obcas volim taktiku, ze odidem od neho a potom pribehne :)
alebo ked stretneme inych psov, tak moj aj zabudne na co prisiel von :)
uz ma aj napadlo, ze mu kupim nejakeho spolubyvajuceho psika :D
ale dvaja psi, no to by uz bolo zaujimave :)

ojka

no jo, učí sa, čo všetko po svete pobehuje :D ja si zasa pamatam, že keď bola moja sestra malá, ešte taký štuplík, tak ona veľmi milovala reklamy :D nuž, zaujímavé hoby na ten nízky vek mala ((((-:

lost

ojka, noo reklamy nemam v TV nastastie :D
ale mozno to bolo stanicou animal planet :)
obcas tam su psi a tak to pozera, obzvlast ked stekaju, alebo zavijaju, vzdy spozornie :)
tak isto ako ked pocuje psa cez okno zvnoku :)

ojka

nyky, bru noc ti teda prajem (: a skoré uzdravenie
lost, počuj a nepozerá to on náhodou reklamy s výživou pre havkáčov? to by dávalo možno zmysel :D