Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

nyky20

Nie myslím absolventskú ... Ale za ten čas som si zvykla že to nikto nepozná ked poviem abs. prax tak to nikto nepochopý : D

Inak dakujem : ) NO nejak to nevyzerá.
Ale je my veselšie mám tu kamoškinho syna. Som dá sa povedať najzdravšia z našej a ich rodiny tak som sa obetovala. Tiež má nádchu a každú chvílku sa budí. No len dufam , že to aj on nedostane. Rodičov má takých chorých že sa dnes nevedeli ani na nohy postavit ....

ojka

poznám teraz kvantum chorých ľudí, aj moja mamina je chorá..... dúfam, že mňa to bude riadne obchádzať... (-:O
tak prajem teda skoré uzdravenie...a čo ťa skolilo? nádcha? chrípka? či?
ďakujem lost

nyky20

Je tu ešte niekto chorý, alebo len ja?? : (

Som myslela že pojdem zajtra do roboty ale vyzerá že sa to odkladá ....

Inak u nás je každý chorý. Dokonca aj tatino a ten bol chorý naposledy ked som mala 5 : D

ojka

brý večer (:
lost, to prudké oteplenie, to je akurát tak super počasie na šírenie chorôb (: zajtra ráno odchádzam do BA, nie že sa tam na mňa niečo nalepí (-:O ale tak kto to kedy videl, také teplo začiatkom februára.... ja chcem ešte mrazy,... zimu, tako ako sa patrí.... (;
lleilla, no tak dnes skúsim tie ovečky, uvidíme, čo to spraví, ty už asi poctivo búvaš, či? (:

lleilla

no ojka,dnes bez spanku aj cez den,snad dnes sa uz bude soat a nie buntosit,ano ano ovecky-klasika,aj ked nie zarucena u nas :D

ojka

lleilla, ty potvorka (; do koľko potom toho cez deň prespíš, keď to máš také obrátené? ja som si tu kalinku pospevovala asi do štvrť na štyri :D takže už viem, že to nepomáha, nabudúce skúsim zasa rátať ovečky....
pekný deň všetkým prajem, a dobrú chuť k obedu (: