Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Nie myslím absolventskú ... Ale za ten čas som si zvykla že to nikto nepozná ked poviem abs. prax tak to nikto nepochopý : D
Inak dakujem : ) NO nejak to nevyzerá.
Ale je my veselšie mám tu kamoškinho syna. Som dá sa povedať najzdravšia z našej a ich rodiny tak som sa obetovala. Tiež má nádchu a každú chvílku sa budí. No len dufam , že to aj on nedostane. Rodičov má takých chorých že sa dnes nevedeli ani na nohy postavit ....
poznám teraz kvantum chorých ľudí, aj moja mamina je chorá..... dúfam, že mňa to bude riadne obchádzať... (-:O
tak prajem teda skoré uzdravenie...a čo ťa skolilo? nádcha? chrípka? či?
ďakujem lost
Je tu ešte niekto chorý, alebo len ja?? : (
Som myslela že pojdem zajtra do roboty ale vyzerá že sa to odkladá ....
Inak u nás je každý chorý. Dokonca aj tatino a ten bol chorý naposledy ked som mala 5 : D
brý večer (:
lost, to prudké oteplenie, to je akurát tak super počasie na šírenie chorôb (: zajtra ráno odchádzam do BA, nie že sa tam na mňa niečo nalepí (-:O ale tak kto to kedy videl, také teplo začiatkom februára.... ja chcem ešte mrazy,... zimu, tako ako sa patrí.... (;
lleilla, no tak dnes skúsim tie ovečky, uvidíme, čo to spraví, ty už asi poctivo búvaš, či? (:
lleilla, ty potvorka (; do koľko potom toho cez deň prespíš, keď to máš také obrátené? ja som si tu kalinku pospevovala asi do štvrť na štyri :D takže už viem, že to nepomáha, nabudúce skúsim zasa rátať ovečky....
pekný deň všetkým prajem, a dobrú chuť k obedu (: