Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

dnes nic, ale po 4 mesiacoch som si upiekol chleba. totiz nastala taka zaujimava situacia (prikladam foto), tak som skocil do KFC :D

Foto:
allan.lissner.net
(takto vyzera lost ked tyzden nic nerobi)
a pohlad do chladnicky
blogs.studentlife.utoronto.ca

vzhladom na moju paranojnu povahu, vzdy mavam zasoby jedla aspon na par dni, tak toto ak skombinujem so zakonom schvalnosti, tak cca dnes v noci by mala prist nejaka pohroma, lebo vzdy pride ked nie som pripraveny.

Ale este ze mam alternativne zasoby:
i54.tinypic.com

lost

jaj tak :)
no hej, da sa to na vela sposobov a to je super, clovek moze aspon jednoduche jedlo obmienat a stale ho to bude bavit, resp. ho to neunudi :)

ojka

:DDD lost, ja som to nemyslela tak, že robím grankové so soľou :D ale že celkovo mám rada cestovyny dajme tomu so syrom, nivovou omaškou, aleba kari omačkou, so smotanou a zeleninou, i keď čo sa tej zeleniny týka, tak skôr by sa dalo povedať, že to je Zelenina s cestovinou a nie Cestovina so zeleninou, lebo jej tam je tak veľa ((((-:
ľudia, ja som prišla na to, že som divná, ja si môžem aj o desiatej do postele ľahnúť a aj tak skôr ako o druhej nezaspím... a ráno zasa vstávať, hm, hm.... ja vám už neviem....

lost

lleilla, noo, radsej som to neskusal, ale mozno ked sa raz budem velmi nudit :D

smajliQa, no moj pes, nespi, len ten namiesto pisania na net stale nieco vymysla :D napriklam ma budi o 04 rano :D dnes sa mu to podarilo v taky zaujimavy cas ze 04:04 :)

lleilla

lost zijes?neotravil si sa pri tom tvojom skusani a kombinaciach???(inak zasnem nad tvojou logikou a myslienkovych pochodoch-uprimne a v dobrom slova zmysle :D)

lost

respektive 5 sladkeho a 5 slaneho cize 5 minus 5 sa rovna nule :D neutralite, hmm, jedine ze by som skusil ochutnat surovy cukor zmikovany solou, aku to moze mat chut, ale nejaku musi mat :)

lost

ojka, tak slano som to teda este neskusal, ale skusim :)
I ked vodu som myslim ze osolil, cize su slane :D
Ale davat na ne sol + granko popripade este + praskovy cukor, hmm nie je to divna kombinacia? :)
Ale aj do chleba som daval sol + cukor :D

Ono sa to nejak nevyskrka nazvajom?

ako v matematike ze na rovnici 5 + 5 = 10 a nakoniec to bude ako 1 = 1 :D

Najčítanejšie články