Prečo ešte nespíte?

Adenka31

ojka

Veď ja som toho istého názoru, že treba ísť za tým, čo človeka baví. A doma mám v tom tiež podporu, len sa zjaví vždy niekto, kto príde s takou že "to ťa neuživí"...A ja som človek...proste taký človek čo si chce zarobiť, aby mohol cestovať :) Takže si chcem nechať aj poradiť...ale to má všetko ešte čas :)

[zruseny1]

jejda teraz som si spomenula na jednu tahakovu prihodu..ale taku nevinnu..
my sme mali jednu profku taku raketu. na ten zapocet vlastne bolo zbytocne robit nejake tahaky, nikto nic nemal, pri nej sme museli vediet ucivo od a po z..., ona zavelila, aby sme vsetko z lavic vypratali plus, ze ukazte kalkulacky a ich obaly... no a mna oblial pot, lebo na obale kalkulacky som mala zvnutra nalepeny tahak este z maturit z matiky :D dolu to neslo, tak som ten obal rychlo strcila do tasky kym ku mne prisla.... fuf, keby mi to nasla, asi by som to nevysvetlila :D

ojka, no a tie deti- vekova kategoria...mame siroky vyber :) 8,7,skoro5, a 13... trinastka vypadava, ta tu nie je.... sedmicka v skole, tiez vypadava.... osmicka alebo patka- vyber si...ale patka je chora, tak to radsej ee.... a osmicku je tazke ustrazit, vyzaduje si speci pristup :D takze nic ojka :D

boze, kym som si isla po vodu vy ste uz toho tolko popisali... nestiham vas citat :D

ojka

uaaaa, tak protekcie teda nie, na to som strašne háklivá, brrrrr.... tak to vie človeku zdvihnúť krvný tlak ...
inko, už si zabalila teda? (: bru noc teda prajem.... lebo už sa nejak neozývaš, či si nezaspala čelom o klávesnicu ((;

lost

ja som mal najradej telesnu :)
lebo som necvicil :D
len som sa pozeral ako ostatny cvicia, to bolo super :)))
a ked to bola posledna hodina, isiel som domov :)

mal som rad tie 4-5 hodinove dni :D

Adenka31

lost

Nie vždy je to pravda :) Najlepšie sú túry, keď šlapeš, šlapeš, zrazu si hore...kukáš, kukáš okolo a zrazu vidíš, že sa zvyšok partie vydáva po hrebeni ďalej...šlapeš, šlpaeš za nimi, zas sa kdesi na nejakom kopci zjavíte a na konci toho všetkého už ani netušíš ako si sa dostal dolu :D

lost

ojka najhorsie je, ked sa takto niekto dostane niekam NA UKOR ineho..

napr nas mal obyt na gympli 30, ale zobrali 31, hmmm ?

jedna ucitelka, mala 2 VS, a ucila tam, ale KAZDE z jej deti sa na ten gympl dostalo..

a pamatam si, ze jedna ziacka mala 100.00% :) avsak bola priemerna, nahoda? :)

ten chalan neviem kolko, medzi 15-20, aspon nie tak okato

ALE

32. v poradi bol spoluziak zo zakladnej, a on sa tam VELMI VELMI chcel dostat... a mozno mu ten chalan prave zobral miesto, ale protecnych tam bolo vela..

ten chalan potom isiel na sportovu skolu a za 4-5 rokov prisiel na ten gympl avsak na 4 rocne uz iba, ale prisiel tam :)

zaujimave, ako sa to vyvynulo.

ojka

Adenka, jeej, tak však to máš v pohode... hlavne, že ťa to baví (: lebo akože ja som toho názoru... že, dobre, človek je šikovný, vyštuduje hocijakú školu napr. aj na samé Ačka, ale čo z toho potom, keď ho to nebaví... a teoreticky by sa mal tým živiť potom celý život... tak si pekne bež len za tým, kde ťa to ťahá najviac (:
Lost.... TU - RIS - TI - KA = cestovanie s rekreačným, poznávacím cieľom; súhrn činností súvisiacich s aktívnym pohybom a pobytom v prírode; = hiking = tourism....
((((((((((((((((((((-: