Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

veru ojka mas pravdu, genialana :D a este k tomu vyzeram na nej super!!! :P
:) lost ano sama som fotila :D ale museli ma pridrzat, lebo to sedenie nebolo az take uplne najistejsie..nechcelo sa mi potom odtial dolu
tak dobru noc, nebudte dlho, tiez si oddychnite:)

lost

no hej, presne o com som hovoril, bez ohladu ako som s energiou dole, ak sa deje nieco zaujimave, tak ma to tu nepusti prec :D

ojka

inko, tu debata o všeličom, tu sa to mení jak na bežiacom páse ((-: uaaaau, ta fotka je geniálna... a vieš, sa spieva : sám s nohami na stole... tak toto je : sám s nohami na chopku :D
no ale teraz ťa už posielam inko do perín, lebo ťa tu uplne vymačkáme :DDD
Adenka, teším sa (:
lost, fóra sú tiež v pohode, ja tak spoznala tiež super ludí, s ktorými si sem tam dáme stretávku, len treba byť opatrní a vedieť si "vybrať" tých správnych ľudí (:

ojka

inko, tu debata o všeličom, tu sa to mení jak na bežiacom páse ((-: uaaaau, ta fotka je geniálna... a vieš, sa spieva : sám s nohami na stole... tak toto je : sám s nohami na chopku :D
no ale teraz ťa už posielam inko do perín, lebo ťa tu uplne vymačkáme :DDD
Adenka, teším sa (:
lost, fóra sú tiež v pohode, ja tak spoznala tiež super ludí, s ktorými si sem tam dáme stretávku, len treba byť opatrní a vedieť si "vybrať" tých správnych ľudí (:

lost

niekedy to "nemam cas" znamena "daj mi pokoj" :D

teda aspon to tak vyzera :)

no este ze je na zemi 7 miliard ludi :D ze z coho vyberat :)

ako AdamKrt pisal, ci kto to bol, ze v okruhu 1km je mozne najst idealneho parnera, tak v tom istom okruu je isto mozne najst minimalne 10 ludi na spolocne aktivity :)

len ich najst :D ale su tam, tak to je dobre :) napr online fora, to musi byt super takto zorganizovat

tak som spoznal 2 ludi :D

1 kamos, este pred 5 rokmi sme si pisali 2 roky na icq asi, to bol taky polo-kolega o 2 roky mladsi z NMnV a tak ma pozval na billiard :D ale tak, isiel som :D to bola haluz, lebo som si neuvedomovval ani rizika :D rodicom som povedal ze idem ku kamosovi co bol 1km daleko :D sranda takto blafovat, ked zavolaju ze pod domov surne nieco potrebujem - a ja som viac ako 100km od domu :D :D tryskaaaac potreubjem :D
dalsi bol prave na tennis, tiez som ho poznal par rokov na icq, a tak sme sa v raci stretli, odvtedy je to kamos ktoremu verim najviac :)

obcas je ten net na nieco dobry :)

ojka

lost, keby tu boli dotyční s nami, tak by mali o robotu menej a nemuseli (teda ak chcú) ráno nič čítať (((((-:
ale tak ja ich len podporujem, spánok je pre telo i dušu človeka veľmi zdravý a potrebný (: to mi pripomenulo, že ty sa sa dnes s nami tiež už samizda lúčil a sme ťa tu nejak zakecali ((((-;

[zruseny1]

ludiaa, mne sa zatvaraju oci, tak rychlo idem spat :) no ojka, nie len voda, hore dolu beham..stale si na cosi spomeniem a tak len odbieham a nestiham za vami :D

tu taka debata o horach? :D
lost
ty nevies co je to turistika?! tak toto je speci pre teba :D dufam ze to pojde otvorit :)
moja najoblubenejsia fotka, z vrcholu chopka

i51.tinypic.com