Prečo ešte nespíte?

ojka

nooo, spolubývajúca sa tvári, že pôjde zachvíľku do pyžama, uvidíme, čo to spraví (:
Adenka, no vidíš , máme rovnaké myšlienkové pochody... a aký chudzí jazyk ovládaš? teda sa učíš?
lost, no vidíš, na budúce treba niekoho splašiť a vybrať sa hoc-kde na túru... a nemusia to byť ani žiadne "ozrutné" hory (;

Adenka31

K Tatrám ja napríklad vôbec nemám vzťah :) Asi že sú také ospevované a už aj v celku rozpredané a také preplnené ľuďmi...

lost

ojka jasne jasne sice prevyseine len 900-100 ci kolko metrov, ale mne ta svalovica nevadila :) stalo to rozhodne za to a kludne by somsi to zopakoval :D hoci aj nieco vacsie :D proste no limits :) pokial sa clovek neunavi, tak asi nesportoval dostatocne dobre/vela :D

Adenka31

ojka

No ja neplánujem vôbec zostať na Slovenku :) Akože nech si vraví kto chce, čo chce...Ja som toho názoru, že táto krajina je krásna na prírodu, rada sem budem chodiť na hory a tak :) Ale proste mi to tu nevyhovuje :)

lost

podla mna treba skusat kym sa da :)

lebo akonahle sa dostanes do zacarovneho kolobehu vyplata > ucty > jedlo > cakanie na vyplatu > vyplata > ucty > atd

tak potom uz konicek mam nesiu sancu.. ma ale mensiu ako ked ma clovek este nejaku ochranu - napr strechu od rodicov a v pripade neuspechu, hoci aj 2-3 zabite roky, ist na ten kolobeh...

ojka

Adenka, ked ťa to neuživí na slovensku, tak pôjdeš do zahraničia a basta... tak sa uchytí snáď všetko a každý... a vlastne tak budeš aj cestovať, aj zarábať, aj pracovať (:

ojka

inko, jaaaaaj, tak ty si bola po vodu? :D chyba, treba mať fľašu pri sebe (((-: potom vidíš, čo to robí....
ehm, takže žiadneho štupla nepožičiaš? škodaaaaaaa .... mohol mi ten deň rýchlejšie zajtra ubehnúť (-:O