Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inkognito, no nedal som to meno ja :) ale uz to mal :) totiz som ho kupil tak, ze nasiel som ho na nete, ze BIELY TRPASLICI PUDEL a nasiel som ho niekde na opacnom konci Slovenska, tak sup za nim :D
Ale hej, v nekoncenom pribehu bolo rovnake meno :) i ked bastien vs Bastian.. ale +- asi rovnake :D
Adenka31, jaj tak, take hieroglyfy? :) to mohlo byt zaujimave :)
Adenka, taká príležitostná,... keď je príležitosť, počasie, dobrá parta a zdravie, tak veľmi rada (: moc, moc... a čo ty?
ojka
A chodíš na turistiku? :)
Adenka, a koľkatačka si na gympli? a kam by si chcela dalej? (:
hm, ja keď tak rozmýšľam za ten čas, čo som na VŠ, tak som ťahák ani nepoužila.... nooo, ale stredná, to bolo iné kafíčko....
jasne ze by ta zastal, chlap chlapovi vzdy podrzi stranku :)
Bastien? :) to bola hlavna postava z nekonecneho pribehu vsak? to podla neho? :)
lost, no , to máš ťažko, keď si tu sám chlap,... takto stačí len hádať, jak by sa binghi zachoval ((((-:
Adenka,...nooo, útes môže byť... pokiaľ z neho nebude nik skákať (-:O ach, ten vietor vo vlasoch....hm, mám chuť ísť na nejaku turistiku asi (((-:
lost
Inak to bolo celkom zaujímavé, lebo to boli v podstate obrázky...ešte si niečo aj pamätám dokonca...A-čko bol tuším taký slimák :D Najskôr sme to mali pred sebou predpísané, že ako ktoré písmenko vyzerá a po týždni sme už písali ako vo vlastnom jazyku :D Sranda celkom :)