Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito, no nedal som to meno ja :) ale uz to mal :) totiz som ho kupil tak, ze nasiel som ho na nete, ze BIELY TRPASLICI PUDEL a nasiel som ho niekde na opacnom konci Slovenska, tak sup za nim :D
Ale hej, v nekoncenom pribehu bolo rovnake meno :) i ked bastien vs Bastian.. ale +- asi rovnake :D

Adenka31, jaj tak, take hieroglyfy? :) to mohlo byt zaujimave :)

ojka

Adenka, taká príležitostná,... keď je príležitosť, počasie, dobrá parta a zdravie, tak veľmi rada (: moc, moc... a čo ty?

ojka

hm, ja keď tak rozmýšľam za ten čas, čo som na VŠ, tak som ťahák ani nepoužila.... nooo, ale stredná, to bolo iné kafíčko....

ojka

lost, no , to máš ťažko, keď si tu sám chlap,... takto stačí len hádať, jak by sa binghi zachoval ((((-:
Adenka,...nooo, útes môže byť... pokiaľ z neho nebude nik skákať (-:O ach, ten vietor vo vlasoch....hm, mám chuť ísť na nejaku turistiku asi (((-:

Adenka31

lost

Inak to bolo celkom zaujímavé, lebo to boli v podstate obrázky...ešte si niečo aj pamätám dokonca...A-čko bol tuším taký slimák :D Najskôr sme to mali pred sebou predpísané, že ako ktoré písmenko vyzerá a po týždni sme už písali ako vo vlastnom jazyku :D Sranda celkom :)

lost

ojka

nj, tlacil som viac kusov :) nebolo nezvycajne ze 10 kopii :D

proste treba mysliet aj na supov co sa nepripravuju :D lebo by ma stiahli do pekla s nimi :D