Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito, no bol len jeden a tak daleko :D

mne to nevadilo, vlak ma odviezol, skor som sa obaval ako to zvladne SPAT, chcel som cele kupe pre seba a toho psika :D ale ta podkladnicka mi nerozumela, asi si myslela ze si robim srandu a take kupe uz ani neexistovalo (par minut pred odchodom) a tak som nasiel take dvojsedanky..
nevedel som ako to psik bude znasat, no on bol dokonaly, uplna pohodicka, ako keby to bolo vcera :) len mu kusal ruku ked sa nudil a tak :D cely cas v prepravke, uplne sa mu tam zapacilo :)
a prvu noc v kosiciach mi nedal pokoj, asi 3x minimalne ma zobudil :D no ale bola sranda aspon :) hlavne im to tam trosku pooznackoval :D:D:D

ale uplne 1. krat sa mi podarilo ho vyvencit, bolo to extremne zvlastny pocit, prve vencenie, mal som voditko a psa :)

ojka

inko, aká veková kategória sú drobci? (: ja bych brala,... zajtra aj tak nejdem do práce, hodila som si "PN"... (;

ojka

inko, učto bánk, bolo v pohode, tam by som ťahák ani nepotrebovala...ale dobre vymakané ste to teda mali :DDD my sme nemohli používať svoju učt. osnovu, oni nám rozdali školské , pekne opečiatkované :DD
lost, môj známy, vlastne spolužiak, spravil každú skúšku a dokonca samizda i štátnice pomocou "hendsfríčka".... och... a doteraz mu na to nik neprišie... niekedy ma ten chalan už štve,...
Adenka,...noooo, ja ťa nebudem od ničoho odhovárať ani kritizovať, nože prezraď, čo ťa láka (:

[zruseny1]

idem vazeni... zajtra strazim deturence odrana... skuste mi pomoct, co s nimi..kam ich hodim :D kam ich dam :D
nechcete niekto? :) su vycvicene

Adenka31

ojka

Ja na turistiku tiež veľmi rada...Keď je čas tak aj každý víkend niekam :) A mám takého kamaráta, čo je teda ešte kondične na tom oveľa lepšie a minule ma vytiahol na Martinské hole z Kuneradu pešia turistika :D Na tom kopci som si normálne hovorila že "tak tuto umriem" :D Ale stálo za to, hoci cez zimu, bez kondičky a tak :) Ale už som tu tuším spomínala, že sa rada tade tade škriabebem :D

lost

Na informatike napr:
ucitel INFORMATIK
ja - AMATER, neviem asi 6. na gympl..

tak som si povedal, ze no ok, skusim nieco zabavne... isiel som do LAN sieti, tam vidim ze "admin-pc" ja ze no ok, co tam uvidim.. ahaaaaa vypracovane otazky na pisomku, ok, CTRL+C a sup CTRL+V .. pan ucitel, ja to uz mam...
ani sa nepozrel a dal mi 2 :D
inac som mal dokonalu kopiu jeho prace :)
v tom case som radsej bol na nete a pozeral fotky, take, ehm, radsej ani nebudem pisat ake :D ak niekto pozna alebo mu hovori slovo "ogrish"

Adenka31

ojka

Už sa rátam ako tretiačka :) (teda konečne ma čaká pokojnejší rok tak preto :) )...no a na tú tému nerada diskutujem, pretože mi každý radí niečo iné a čokoľvek s čím prídem ja mi vravia že "máš na viac" :D No takže tak zatiaľ :)

lost

ojka

ja som na VS pouzival inak "sofistikovane" tahaky :D haha, to boli casy :D
tak dnes to bude publikum, alebo priatel na telefone? :)

[zruseny1]

ojka, ja tiez nie :) ale zopar grifov mame..napriklad skusku z ucta bank ( myslim ze si ho mala aj ty teraz) zmakla polovica deciek iba s tahakom... mozno sa to aj k tebe dostal, koloval celym internetom :D vlastne miesto urcotej osnovy vytiahli vsetci tahak, ktory bol na pohlad a formou ako ta osnova... tri stlpce, pekne zarovnane :D