Prečo ešte nespíte?

Adenka31

Ja som na tom fyzikárovi ešte milovala, ako keď nikto nič nevedel, tak sa obrátil na mňa :D A ja tiež úplne mimo :D Sem-tam som vedela, čo chce, ale teda niekedy...fúúúú...a večne keď vysvetľoval sily tak my zakomponovával do príkladov :D

lost

ja som naposledy bol na nejakej hore v septembri 2010
a som si postavil 20-30cm vysokeho snehuliaka :D
a klasika, v kratkom rukave :D
ale len na chvilku :D

je to zaujimave , ale vzdy sa ide dole horsie ako hore :D

lost

FYZIKA, az ma schladilo :D to boli ake nervy :D

ked sme boli deleny na 1/3 tiredy

10 chalanov v triede a fyzikarka vytasila notes a prezerala

akoze pre tento pocit sa oplati studovat aj 8 rokov :D

to su sekuny, 10, max 15 sekund,
:))))))))))

ale 10 ludi co sa triaslo (mozno okrem 2-3 sikovnych ziakov co to veedeli) :D
a ucitelka s noteso mv ruke :D

jaaj to boli nervy :D a ked povedala moje meno, ja len ze no nazdar, tak som odkracal k tabuly, nic som sa neucil a snazil som sa improvizovat na fyzike, no to boli znamky, ledva som presiel :D ale pamatam sa ze raz som sa pekne naucil ale dostal som len 2 :(

Adenka31

Inak my sa vždy smejeme, že načo sme liezli hore, keď si tam vždy povieme "ako je tam dolu krásne" :) Ale tak tam hore je ozaj úplne iná sféra...Kto raz okúsi, už iné nechce :)

ojka

lost, to teda nie je fér... a ešte keď sa ti smeje do očí, že ma lepšiu známku... tsss, tak nech si ju necha :DDDD
Adenka, joj, človek zažije veru úsmevné časy v škole, čo by sme len bez nej robili :D

ojka

Adenka, ja turistiku viac menej len počas leta, teda slniečkovských mesiacov... vtedy je aj viac voľna... akože ja som tiež taký mini zdochliačik, ale ten pocit hore,.... niečo úžasné (:

Adenka31

Jeeemine, odveci, ale keď tu hovoríte o tej škole úplne som si spomenula na fyzikára zo základky :D Nikto fyziku nikdy nechápal, tak ma vždy pred hodinou poslali, že sa ho mám ísť opýtať na úlohu čo sme mali :D Pretože potom nikdy neskúšal a vysvetľoval mi to na tabuli :D Bože normálne sa tu smejem keď si na neho spomeniem :D Vždy sa ma spýtal či nechcem ísť do jeho lego krúžku :)

lost

ojka, no to hej, ak to je kazda skuska to nie je fer :) ja som za to ze len v kritickej situacii, nie je to fer voci ostatnym ale.... vypomsti sa to :) ked vyjde zo skoly, bude tupy :D kto mu bude radit na handsfree :D chyt tento predmet, poloz ho tam a tam :D