Prečo ešte nespíte?

Adenka31

lost

ja som rpesne človek z kategórie "ani ani" a našla som človeka z kategórie "aj aj" a osobne..najlepšie výlety aké som kedy organizovala :)

ojka

Adenka, brú noc a pekné sny želám (: zastav sa ešte niekedy (;
lost,.... nooo, to si pekne zaradil tých ľudí do skupín , ale v podstate máš pravdu.... ono, nech sa jedná o hoc čo, tak je to ťažké zorganizovať....

lost

wow, ten cas ale plynie, heh, viete si predstavit ze si to tu niekto rano bude chciet citat a zase 5 stran textu? :D

Adenka31

Je mi tu s vami super :) Máte tu pohodlie :D Avšak, keďže zajtra vstávam, tak sa s vami pre tentokrát rozlúčim :) Dobrú noc, nech už si ju doprajete kedykoľvek :)

lost

ojka, nj - ver ci nie - najst spoluhraca je to najtazsie co je na celom procese najtazsie :D

najst cloveka, co ma "rovnake zaujmy" v rovnaky cas (zalezi na dohode, toto by aj uslo) a ma ochotu danu vec zralizovat :))

napr s turou je to este lahke, na horu, to je napr zadarmo, ale casto sa mi stavalo ze som chcel ist na nejaku atrakciu s kamosom a boli dve skupiny:
1. nemam peniaze ale mam cas
2. mam peniaze ale nemam cas
:D

tak to je potom tazke :D
ale tusim existuje aj skupina:
1. nemam ani to ani to :D

tak ale obcas sa zadari a dvaja sa dohodnu a cloveka to vytrhne zo stagnacie :)

Adenka31

Hahaha to sa zdá :) Dokopy by som povedala, že neviem nič :) Ale všeobecne som ten typ človeka čo verí, že priamo na mieste sa to všetko naučí aj tak najlepšie :)

ojka

Adenka, čo si ((((((((-: ty kokšo, tak to paráda, že ti to tak "mele" na všetky svetové strany,... ty sa teda vo svete nestratíš (:

Adenka31

ojka

No s tými mojím jazykmi je to hotová telenovela :D No ale anglicky, francúzsky a od nového roka aj španielsky :) A samozrejme moja milovaná japončina ( tú mám ale iba napočúvanú za tých 6 rokov čo pozerám anime :D )

ojka

inak, čo sa týka tatier, tam som ešte nebola (-:O a nejak ma to tam neťahá... akože netvrdím, že v nich nemôže byť pekne a raz by som tam určite chcela ísť... ale ešte asi nedozrel pre mňa ten správny čas... prídu mi také holé, neviem..