Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, už 10 € nie je veľa, keď sa predtým 5 nepozdávalo? (((-:
tak iďte sa váľať po tom svojom peliešku... a ráno nezaspi (;
gn i tebe (:
(: a i ostatným nespiacim (: majte sa ...

lost

no jo, vsetko raz skonci :D chudak psik sa tu prehadzuje, :D:D on by si s ojka s tvojou spolubyvajucou velmi dobre rozumeli, asi aj ten moj pes chce spat :D zhodil vankus, kope do mna a vzdycha / mlaska :D proste radsot na neho pozerat :D a tak ho uz asi prehodim do pelechu - on na posteli uz nechce spat ani :)
zvlastny pocit :D

avsak rano ho tma vzdy najdem :D :D :D

tak gn :)

lost

kym zaspim, to bude 2:45 a mam 4 hodiny na spanok, a mozno o 1/4 menej, kedze ma psik o 5:00 zobudi :d dufam ze nezobudi 4:00 :D

no nic :D zablbost sa plati :D

takto sa rychlo zrujnujem :D

Inko, nechces ho o 6;45 vyvencit? :) kludne aj 10eur/hodina :D staci mu 5 minut, bohate staci :D

ojka

lost, no utekaj (((-: sme ti s tým odžubávaním kapanek pomohli (: tak aj tebe prajem bru noc, pekne sny a hajdy do postele,...
deti moje (:

ojka

lost, spolubývajúca práve vypla notebook, išla umyť zuby, a narieka, že sa jej teraz nechce už umývať hlavu, tak si musí dať zajtra budíka skôr, aby stíhala... takže každú chvíľku môžte očakávať, že to tu zabalím, a konečne si odo mňa oddychnete :DDDD
inko, jasné, že tam vyzeráš super (: tak bru noc ti prajem a neboj, ja už sa dlho nezdržím... môj koniec sa blíži :D

lost

ja sa asi tiez odpajam, von uz NEJDEM :D a o 6:45 musim ist vencit :D

jaaaaj, ako som sa teraz sam seba "odzubal" o spanok :D