Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som mal len dva, ale bez vahania som prikyvol zubarovi ze pojdu von :)
injekcia, pol minuta prace a zub bol vonku :)
kamos to mal napr kompliovanejsie, lebo mu to rastlo niekam do dasna, no tiez povedal ze bezbolestne..
k tym negativam:
o par rokov to bude stat viac ako dnes :D
a proti bolesti? JASNEEEE :D
co sme v stredoveku :) az take sadomaso v ustach nepotrebujem.
ked ma zubari ZANEDBALI(!) tak mi jedna skolska zubarka nasla 13 KAZOV!!! mensich, vacsich.. to bola sranda, bez umrtvenia. jej argument? TO BY SOM NEVEDELA AKO HLBOKO SOM, POTREBUJEM VEDIET AKO REAGUJES ABY SOM TO VEDELA.
no daj sa vypchat..
odteraz kazda mala blbost (okrem cistenia) pride s umrtvenim :) preco nie.. mam dost bolesti v zivote.
nedavno mi rezal dasno lebo tam pojde implantat, nic som necitil (aj na moje prekvapenie), ale citil som ze to REZE :D ale bolest nikde, velmi zaujimavy pocit.. coskoro pojdem na to rezanie znova, treba ten zub dokoncit :D a potom bude snad uz pokoj..
Ja sa bojim, rozhodujem sa, ci dat, ci nedat. Prave tu citam prispevky o vytrhnuti zubov mudrosti. Same hororove pribehy, hlavne ta opisana bolest po vytrhnuti zuba, ked prestane ucinkovat injekcia.
Preco by som si ich mala dat vytrhnut, podla zubara:
- scasti su pod dasnom (pise sa jasno alebo dasno?), zly pristup k cisteniu.
- moze od nich chytit kaz aj sedmicka.
Preco nie, aspon podla mna:
- nebolia.
- ja s nimi nemam problemy.
Zaujimalo by ma, pytam sa aj vas ostatnych, co ste to prezili, k comu by ste porovnali tu bolest po vyprsani injekcie. Ako ked mate kaz alebo vam vrtaju zub alebo nieco ine?
Lebo som citala, ze mnohi si davaju injekciu proti bolesti aj pri vrtani a plombovani. Ja si vsak davam vrtat bez nej. Sice to boli, robim grimasy, ale vydrzim. Je to vazne taka bolest, co sa neda prezit?
Mna zatial netrapi, ale ze v buducnosti moze. Ja si ani neviem predstavit, ake to, ked ti trha zuby. Ved ked si spominam, mne naposledy trhal zuby este ako dietatu, tie mliecne. Skusila by si popisat, ake to bolo? Tecie dlho krv po vytiahnuti? A kedy si mohla uz jest?
A aby toho nebolo malo. Dnes som bola u zubara a navrhuje mi, aby som si dala vytrhnut vsetky zuby mudrosti. Aby mi neskor nerobili problemy. Mne nerobia problemy, aspon zatial nie. Mam ich dat vytrhnut alebo nie? Ti chlapi robia fakt iba starosti.
zdravíčko (:
inko,za máličko (: jeeej, ideš dnes do zoo? ehm, alebo ma napadla ešte jedna možnosť s troškou sarkazmu, že či nahodou v parlamente nie je deň otvorených dverí.... (-:O tam by sa tiež dosť zvieratiek našlo....
hm, ja som ani nejaká vadná.... nepoznáte nejaký "recept" na to, aby sa vám počas noci nič nesnívalo? lebo takýmto tempom začnem pomaly nenávidieť spánok....lebo takmer pravidelne 2-3 hodiny spánku za noc,to je na scvoknutie....
ej, dnes je ale pekne teplučko vonku, ideálny deň na to, aby ho človek presedel celý v práci ((: