Prečo ešte nespíte?

lost

jjj PRESNE ze aj ja niekedy pockam, kym dopise, no mam uz prichystanu inu vetu :D
tak hold, to je haluz, ale nepomozem si :D isti to mozno tak mikrofon :D
ale som raz ze nie som s tymto "stylom" pisania sam :D

no taky ostrov, tam by som nechcel zit vecne :) len tak chvilku :)
netusim preco, mozno preto lebo rad budujem veci od nuly :D ale potom ked to dospeje do stadia, ze "vsetko ej hotove" tak je to zas nuda (vacsinou to pocitujem pri hrani strategii)

tiez si potrpim na cistotu a to niekedy az extremne :)
napr: taky zaklad ako cisty samostatny uterak a mydlo pre navstevu je samozrejmost, ale zatial som sa s tymto nikde inde nestretol, teda ak nepocitam hotel :)
ani pre psa by som v obchode nekupil maso, ak by to nebol specialozovany obchod a aspon ako tak by mi nedodali istotu ze to maso je ciste a nie cista chemia
sice nemam mikrovlnku :D ufajne to skodi zdraviu? :( tak pouzivam trubu ako ohrievanie :D je to ale take blbe, ze karfiol sa mi zohrieva aj 20 minut na ~70C
a v lete je klima na nezaplatenie :D

ale viem ze v 2011 este nie sme civilizovany :)
(klima nedokaze vetrat, musim kupit nejaku neviem aku vec za snad 5tisic eur aby mi to vetralo aj chladilo v jednom)
nemame ani zdaleka dost robotov k dispozicii (pracky by mohli dokonalejsie prat, umyvacky dokonalejsie umyvat, vysavace lepsie vysavat, roboticke samozrejme a tak isto aj umyvace podlahy roboticke nemame v takej kvalie ake by som chcel)

teda BOLI BY, lenze... zijeme v 2011 ked je doba asi takato:

Jozo: Clovece, vymyslel som roboticky vysavac, to je super. Naprogramujem ho k doonalosti a arobim miliony.
Tomas: Ale chod, nevies to, najskor predaj srot za velky peniaz, zbohatlici ta zabezpecia no a potom kazdy rok pridaj jednu funkciu a plebs ti zabezpeci deti.
zaver1:
Jozo: No vidis! ty si genius.
alternativny zaver2:
Jozo: Nie, ja som podstivy clovek
Tomas: V tom pripade od teba kupim ten projekt a ja podstviy nebudem.

A takto sa spomaluje vyvoj :)

To iste plati pre rakovinu, cukrovku a ine choroby..

Civilizovany? :)

pche :D

haha, buhaha.. iste :)

milli11

U mna to je tak, ze napriklad na icq nieco napisem. Ta druha odpisuje a kym cakam, este ma nieco napadne a to poslem, potom zas a zas poslem. Takze ona za tu minutu napise asi 1 vetu a ja asi 5, aj to sa niekedy krotim. Hovorim, si, pockaj, kym dopise, nebudes jej predsa skakat do pisania (akoby som skakala do reci, si pripadam).

milli11

Ja by som tak zist nemohla. Uz som si velmi zvykla na civilizovane prostredie, zachod, sprcha, zdravotne zariadenia, obchody, s potravinami, sporak, mikrovlnka, chladnicka, kurenie v byte, ked je zima, ventilator, ked je teplo. Sa mi velmi paci tato tema, clovek tu moze skakat od jednej temy k druhej. Musim pochvalit ojku za jej zalozenie, chvalim ta, ojka.

lost

milli11

wow, tak to dik :)
myslim ze to bolo prvy krat co mi niekto povedal take nieco :))

vacsinou hovoria "naco pises tak vela :D (nemyslim teraz toto forum) a/alebo ja velmi rad sekam vety, tj na ICQ to vyzera asi takto:
riadok1 cau
riadok2 co nove?
riadok3 no dnes som bol u babky
riadok4 ale inac nic moc
riadok5 este mozno pojdem so psom von
riadok6 a potom uz budem online
riadok7 inac, blablalba..

:D a vela ludi mi hovori ze to sekanie nemaju radi, ale ja to robim preto, aby som co najrychlejsie odovzdal myslienku :D teda aby nemuseli cakat 1 minutu kym nieco napisem a potom 1 miutu citat :D
idealne to robim preto, aby mali "live" prenos nformacii :D:D

lost

milli11

k serialu, mam ho rad hlavne pre to prostredie :) tropicky ostrov :D no a potom sa lahko namotam na taky lacnu USA scenar :) len aby som mal do coho sa vzit :D

uz som to ale 2 roky nevidel, mozn odopozeram niekedy :)))

ale vdaka tomu serialu mam strasnu chut odist na opusteny ostrov, zistit ake to tam je :D

milli11

Ked mne tahali zub naposledy, ked som mala asi 13 rokov, aj to mliecny.
Ale zas s lostom sa dobre pise, ja mam rada, ked niekto rozvija vety, pise vela a este je v tom aj rychly.
Lebo vacsina mojich znamych, ked si pisme na skype, MSN, niekolko minut vidim, ze nieco pisu, tesim sa nieco dlhsie a nakoniec mi pride iba kratka veta.

milli11

Ved to, ze vratit ich nemozem. Dole je to v pohode, akurat tie kopceky. Hore by som si ten jeden dala odstranit, druhy neviem, nerobi mi problemy, ale tiez si ho zle vidim pri cisteni a cistenie je potom tazsie. Babo, rad. Respektive, lost, rad. Ozaj, ty mas rad ten serial, Lost, Nezvestni? Lebo ja som z neho videla len par zaberov. prilis vela ludi tam zomieralo, nic pre mna.