Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No tie problemy... napr mne sa tusim tlacil na sedmicku, cize to by bol vazny problem. ak tlaci aj na nieco ine, tak to bude tiez problem. no ak rastie pekne, tak asi je to zbytocne davat von len z dovodu ze "moze tam vzniknut problem" lebo to neznamena ze vznikne, len MOZE :)))
cize tie ak su tame co pekne posluchaju, mozno mozu aj zostat :) konieckoncov rozhodnes sa ty a zubar ti len moze okomentovat co si mysli a nakoniec vykona tvoj prikaz :)
vybrat ich mozes kedykolvek, no vratit uz nie :) :D
Upokojil si ma, hoci viem, ze u mna to moze byt aj inak. Vies, mne sa zda, zbytocne si ich dat trhat, ked mi teraz nic nerobia. Ale co ak neskor budu a budu s nimi horsie problemy? Jeden z nich, citim aj vidim pri cisteni, ze mam nakrivo a aj sa blbo cisti. A ked rastol, mala som pocit, ze sa mi tlaci az do ucha. Ten by som si hadam aj dala odstranit. Ale ostatne mi nerobia teraz problem. Aj ked, jeden z nich som uz mala aj plombovany, takze nachylnost tam je potom.
no to zasival s noznickami, ktore drzali taky rybarsky hacik, cez ktory bola prevlecena snura, ci co to bolo :D nit, ci nieco take :) a potom mi to len vyberal (to bolo uz v pohode) o par dni neskor.
ale to zasivanie, no ako tam som mal "komplikacie" napr ze sa mi to smykalo atd.. proste asi mal malo miesta alebo co, resp on musi cele to dasno prepichnut inekolko krat, netusim ci 3-5-6 krat, ale tiez som rozmyslal ze "kedy uz prestane?" ale ta bolest sa dala vydrzat.. to bolo len take velmi mierne az slabe :)
presne tak som to mal asi aj ja, ze vytrcala len cast zubu, no nic nerezal, len to vytiahol :) ani nezasival potom (len som 5 minut musel zakusnut vatu) ale inac pohoda :)
bol vonku tak na 2milimetre a ja som lamal hlavu nad tym ako to uchyti ?!?! nesmykne sa mu to? nerozdrvi sa ?
a on totalne pohoda sup klieste, zachytil silno a bolo to vonku :D niekedy sice na dva-tri krat ale bolo :)
sestku mi iny (tiez sikovny zubar) trhal, a teraz neprehanam, POL HODINU.. ale pocul som uz aj horsie story, ze hodinu dve :) ale sestka je sakramensky zub, osmicky su daleko jednoduchsie...
ale presne "kopcek" som tam mal tiez (az teraz som si jasne spomenul), mal som tendenciu stlacat ten kopcek a bolo to citlive, taky tlak na "dasno" :) a vyslo to bez rezania..
Si neviem pradstavit, ako zasivaju take male miestecko, velkost asi 1x2 cm? Myslis, ze mi bude aj rezat dasno, kedze niektore zuby osmicky su z jednej strany zakryte dasnom, to dasno ide akoby dohora, ako nejaky kopcek?
Ja tiez myslim, ze uz len to dasno a nervy ostanu boliet. Predsa len, po vytiahnuti bolo otvorene a hoci s aj zazilo, krvacalo. Tebe zasivali dasna?
No mna bolela sestka neznesitelne, ze som hltal ibalgin ako lentilky a nic to nepomohlo :D
Bolest pri tej osmicke bola 10x mensia :)
Ono by tam podla mna ani nemalo byt nieco co by mohlo boliet, ved zub pojde von, v kosi si moze boliet :D a potom mozno uz len tie nervy co tam v dasne zostanu? :)