Prečo ešte nespíte?

Laurina22

Ahojte a dobre ranko:-)))Ano ano,mna chlapi stale hnevaju,ono je to tak raz hore raz dole.

Aj tak za to hnevanie nestoja:-)

inkognito.

ojka, popozerám to keď budem mať trochu čas...teraz nestíhačka:) ďakujem ti :)).. no zaúčtovať to viem aj ja, ale to netreba..on chce nejaké komplet vyplnené tlačivá..no veď nech si trhne, odkiaľ to mám vedieť..vyrátať mu to vyrátam...budem musieť nejak odviesť pozornosť...aby si to nevšimol :DD
pekný deň
ja dnes idem navštíviť zvieratká:)

lost

milli11

nj, chlap... to je vzdy problem :))

myslis ze to co robi robi preto ze ma nejaku taktiku "ci prides spat" ?

gn :)

a to nie je den tvojho, ale jeho lzyhania :) ved ty si bola cely cas iniciator vo vztahu, aj keby hral hru, uz by ju trosku prehanal..

ojka

milli, mne šarapatu nerobí, ale viem, že laurinku hnevali (; s takým chlapmi radšej preč kade lahšie... Dúfam, že vy dvaja si to nejak rozumne vydiskutujete (; tak pekné sny ti želám (:

milli11

Zacali sme nieco predtym, ako som sem pisala, ze uz zaciname randit. To je asi mesiac, tusim, viac? Clovek najde niekoho, kto sa zda normalny, zisti, ze mame spolocne zaujmy, buducnost si predstavujeme vlastne rovnako a potom toto. Aj tebe robi sarapatu chlap? To musia byt s nimi furt iba problemy? Idem skusit ist spat, hadam sa mi to podari. Vdaka za pochopenie, ze mas so mnou trpezlivost. GN vsetkym.

ojka

uaaa, milli, v poslednej dobe tí chlapi len "šarapatu" robia.... Kludne sa len vypíš, tu nik neotravuje, keď napíše, že čo má na srdiečku (: a ako dlho už spolu "randíte"?

milli11

A svetovy den mojho zlyhania. Napisal mi dnes, ze nevie, ci chce este pokracovat v randeni. A teraz cakam, ci sa este ozve a co bude dalej, ako sa vyjadri. Preco este nespim? Nebudem moct zaspat kvoli tomu. Ja viem, ze s tym len otravujem, ale ked sa sa nevypisem, asi sa zblaznim. Takto sa zbavujem toho napatia.

ojka

ale ma napadlo, že pár dobrých vzorov tlačív býva na tejto stránke www.vzorydokumentov.eu neviem, či bude teda vyhovovať... tak skús kuknuť (:

ojka

Dnes je Svetový deň rybárstva ((: dostala som chuť na ryby, mňam,....

Inko, dajme tomu, že som niekde poblíž, tak keď budeš kričať, tak ťa budem jasne počuť a zakývem ti z balkóna :D teda pokiaľ nebudem v práci (((:
a čo sa týka tých pôžičiek, tak s nimi sme nejak nerobili/-: tak s tým moc nepomôžem, ale vedela by som ti ich zaúčtovať ((((-:O