Prečo ešte nespíte?

lost

ja tomu nerozumiem, to sa ta nespavost (ale dobrovolna) tak brutalne prejavuje na cloveku? :D
s tymto som sa teda stretol asi len 1x, ked som bol tiez par noci bez postele..
avsak dnes si uvedomujem, ze je to fakt zle
napr aspon 1 dislekticky preklep v kazdej vete v kazdom prispevku, a pritom sa citim ze pisem OK..
napr som sa rano vyzul po venceni bez toho aby som si rozviazal snurky (toto sa mi nestalo extremne dlho ak vobec niekedy)
alebo ze pozeram tv a zrazu pohnem hlavou aby som odtrhol oci z nej, lebo ma extremne uspava a zrazu citim divne haluze v hlave, nieco ako keby "lietanie" :D alebo "tocenie" (ale len extremne kratke), resp, lepsie by to bolo zadefinovane ako lagy medzi chcenim pohnut hlavu a realnym pohnutim hlavy (cca 0,5s) (ale myslim ze o 24 hodi by to bolo cca 1,0s az to bejvavalo extremne haluzne)

A proste citim sa ako keby som bol nie ja, ale niekto kto len pozera film ako sa chovam :D tazko sa to popisuje :D

www.youtube.com

lost

rozmyslam ci si nedam dalsi noc pri pracovnom stole :D

hmmm, ale uz som zabudol klkata bola ta vcerajsia :D:D tak to je potom dost zle..

inkognito.

ojka :) spánok dneska nehrozí...ja sa bojím aj premiestniť do vedľajšej izby...vďaka niekomu a jeho nápadu pozrieť si úchvatný filmeček :D
no idem..čaute

ojka

ja idem v júli sesternici, v septembri kamarátke, ... a čo sa v lete udeju, tak viem ešte o 3 svadbách,...len nech to všetkým tým hrdličkám vydrží (: