Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ty tam bývaš? :D no tak v stredu budem kričať "OJKAAA pod von"
no pocuj ojka.. nevieš mi povedať, či nenájdem niekde nejaké vzory tlačív pri poskytovaní pôžičiek? dostala som také zadanie..všetko vyrátať viem, obaže v škole sme so žiadnymi tlačivami nerobili... a odo mňa chcú aby som to spravila, presne ako v reále..že či si sa s takým nestretla...či už na strednej, alebo na FHI...
:)
zdravíčko(:
uau, dobrá vila, už píšem asi neskoro, ale dúfam, že si mala tú cestu v pohode a všetko bolo ok, potom poprosím podrobnosti, že kade nám to lietaš (:
inko? furdekova? čo sa ti nepáči na "mojej furdekovej"? (((-: to si dnes blúdila kúštik odo mňa (:
binghi...už viem kde to je..našla som to, ale neskoro.. celý čas som to mala pod nosom, ale ľudia ma navigovali zlým smerom..no ale fakt..tá ulica je vadná
moj pampusik musel celu furdekovu obehat...a dokonca v opatkoch... :P...ale neboj to zlvaaadnes :))
je ešte len obed a ja už skapínam od únavy..som obehala (v opätkoch) celú sprostú Furdekovu ulicu asi 6krát a zabila by som človeka čo čísloval budovy..nie a nie nájsť tú jednu... a teda som zmeškala pohovor... ani ľudia vonku mi nevedeli poradiť...ble..musím tam ísť znovu
dobrá víla, šťastnú cestu, príjemnú dovolenku a vráť sa celá, oddýchnutá...potom nám porozprávaš...
lost ty čo stváraš?:D
Ludia, dnes odlietam na dovolenku, drzte palce, nech tam doletim cela aj spat (aaa, kto by si to bol myslel, dost mi lepi od tohto letu). Ozvem sa sa vam, az som doma :), ak sa neozvem, tak detaily mozno tak v TV novinach :-/
Mikrospánok prichádza, keď vodič ide po dlhej a rovnej ceste, vonku je tma, na ceste je málo aut a predovšetkým, vodič je unavený. Vzniká pri monotónnej jazde, keď sa telo vodiča úplne uvoľní a mozog úplne vypína.
Cize oni ma chcu zabit, ze? D1 ma chce zabit!
Ja som vedel ze ist rychlo je bezpecnejsie ako ist pomaly :D
Ja to vědel!!!