Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, že ti také čierne myšlienky aj behajú po rozume, že KFC, hádam to nevzdáš, teraz, keď víťazíš (((:
hm, no treba najsť nejaku tu nahradu za tie bebečka.... i ked, no lahké to nebude....

lost

nj, ale o bol len hainburg, kusok od BA :)

co sok komu urobil, zemam alergie? :) alebo by bolo lepsie sa spytat CO KOMU UROBIM? :D

tak aspon som skusil tu bezlepkovu pizzu v Sole Mio v BA.. a ta bola dobra :)

uz by som staval nejaky hrad v kuchyni, ak by som tie BEBE mohol jest :D

ale smola...

alebo sa vratit ku KFC ? :D

ojka

lost, to si pre ne bol až v rakusku? uau, klobúk dolu... musíš ich asi veľmi chcieť... len škoda, že sú teda také ako tie ostatné....

lost

blbost tento svet :)

nikto nevyraba BEBE keks ktory bysom mohol jest...

ani ten spar free from, co mi niko nevedel napisa zlozenie, idem sido rakuska a doma prekladam ze obsahuje vajcia a mlieko...

kks,asi fakt skusim kokain, na to este nie som alergicky ...

ojka

dá si niekto hrášok, ríbezle, jahôdky, malinky? ((((: lebo inak to padne napospas našim deťúrencom :D
joooj, ja mám takú chuť tiež isť niekde von,.... ale všade blato,... si môžem akurat rybárske čižmy obuť...:DD
inko, tak v takom stave som sa ešte neocitla, aby som sa zobudila v cudzej posteli :DDD

[zruseny1]

víla a s kým si tam bola? možno si to už písala, ale nezachytila som...partia alebo rodina? a čo tvoje alergie a dýchanie, bolo badať nejakú zmenu?

inkognito.

sa tak smejem na tom vašom spaní :D že sa zobudíte v inej polohe, otočení o 180 stupňov :) ale kým sa nenájdete ráno v inej posteli ...a s niekym neznámym tak je to stále ok :)))