Prečo ešte nespíte?

ojka

kapučíno schvalujem ((: alebo také Caro, alebo Meltu ((: ach, dostávam chute :DDD ale už som si umyla zuby, musím sa ovládať :DDD

ojka

lost a prečo nemôžeš behať? noooo, podľa mňa, najprv, ked by bol havo plný energie, tak by vyhraval on, ale po čase, ked sa unaví a "vybúri", už by bol z neho kľuďas ((:
ty inak tak frčíš aj na tom sladkom ? :DDD už si tie chlebíčky z DM za niečo vymenil? ((:

lost

nahodou, na cappuchino je taky idealny cas :D

to by som si dal hocikedy :D

avsak ked casto ma ludia pozyvaju na take veci, tak uz mam obavy ze si doprajem dalsiu zavyslost a cappuchino to nemoze byt, ved zubar je drahy :D

lost

jo aj on bol so mnou cely den :)

cestoval, behal, cestoval, behal, choidl, behal...

prave rozmyslam, kto by vyhral beh na dlhu trat, ci ja na BIKE alebo moj pes :D

povedzme tak 200km :P

ale ak by som mal Husky... tak toby bol sakra tazky zavod :D mozno ani bike by mi nepomohol a kludne by ma sundal aj pri 300km :D

mozno si zozeniem korcule a tak na obchvalte s nim pprebehnem par krat.. lebo pesi to je strasne neferove :D:D a behat ja nemozem...

ale na bike jeto zas nefer voci mojmu psovi, ci ani nie? :D

ojka

lost, ja osobne nepoznám žiadneho chlapa, čo by vydržal bez mäsa,.... :DDD takže bez váhania by sa určite zriekol bebečiek :DDD
ou, tak potichučky ťukaj do klavesnice, nech ho nezobudíš ((: dnes ste sa asi dosť vyšantili... či cestoval s tebou? (:
noooo, ďalšia návšteva na odchode, nechce sa niekto staviť ešte na čaj? na kávu je už neskoro (-:O