Prečo ešte nespíte?

ojka

akurat včera mi kamarat tieto "cestovateľské" nepríjemnosti spomínal... v egypte majú na to ževraj rovno pomenovanie "faraonska choroba" a že tam na to rovno niečo kúpite v lekarni... no zaujímavé toto....

dobra vila

Pockajte, a to ako spavate v decembri/januari? To uz v Adamovom ruchu asi nebude, ci? Alebo hej a 4 vrstvy paplona:D

ojka

binghi, to sa už aj mne tak stalo :DDD keď som zaspávala, nohy som mala smerom k balkonu, ked som sa zobudila, tak som pri nom mala hlavu :DDD asi som potrebovala väčší prísun čerstvého vzduchu...
hm, ked sa tak zamýšľam, ja fakt asi nepoznám žiadneho chlapa, čo by spal fakt, že v dlhom pyžame napr :DDD
lost, v čom/ako spávaš ty? ((-:O

bingham

dobra vila...ano vela ludi s tym ma problemy...a hlavne ten egypt...niekedy travis viac casu na zachode ako pri plazi... :)

ojka

Lost, teraz nie som v BA, ale doma "na severe" (; ale tak ja ti to pekné počasíčko doprajem ((:
Dobrá víla, fíha, to až tam v tramtarii? To je nepríjemné, keď tam človeka niečo také chytí... a to z čoho? voda? jedlo? Takže všade dobre, doma najlepšie, vitaj ((:

bingham

ahojte :)

ojka...aj ja tak spavam...ze vzdy sa zobudim inak...raz sa mi stalo...ze som zaspal hlavou k oknu...a zobudil som sa naopak... :)

heh a sranda ze vy mavate tie pyzamka...inko...ja mam tiez radsej slobodu...a doprajem ju celemu telu :))

dobra vila

Ojka, ahoj, v Turecku, ale som rada, ze som spat, velmi casto ma tam bolel zaludok + doteraz nestiham striedat zachod a sprchu, ked to mam uz takto napisat...v Egypte by som potom asi umrela :-/. no nic prijemne...aj hotel v ktorom sme boli, zrala to tam plesen a ta toaletna misa! Napisem potom recenziu na tripadvisor a postnem sem link, len aby ste sa nakochali tou krasou tej izby :DDD
No a vidis...som doma a uz sa rozviednieva, nie som uzasna? ;)))