Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lauri, tak to je parada, ide sa teda na pohodúúúúú,.... a koho bola iniciatíva? (-:O
inko, hej, hej, rozdávam.... a zajtra sa naoberá aj ďalšie (: takže každému z vás posielam teda aspoň nejakú jahôdku www.sedi-fruits.at
inko, a ty už si doma? či až zajtra cestuješ?
lost, ty sa ho pýtaš, či si vie predstaviť svet bez rezňov, hmmm, a ty si vieš predstaviť svet bez mäsa? :DDD
spravim cokolvek je nutne...
no ja sa alergenom vyhybam asi tak, ze nejem nic :) nic nove...
ale asi to co som napisal je vsetko, lenze..
ked nemozem mlieko, znamena to ze ani tie susena syrovatka a rozne odrody tych smejdov.. cize staci aby tam niekto slahol odtucnene mlieko 2% a uz to nemozem... a ti smejdi tam davaju taketo uplne vsade...
ale nejak sa mi nechce robit si keksy a potom natierat na to bebe krem a potom cakat den kym to dozreje, len preot aby som to na tri krat zjedol... to si uz radsej kupim horalku ktora ma zabije :)
ulik davaj recept ja mu ho spravim:D
no tomu nerozumiem. ty mas alergiu a ani nevies na co? ved to musis vediet, tomu sa predsa musis vyhybat,nie? a dokazes si ten keksik urobit sam, alebo ti ho musi robit mama?
lost: "kks,asi fakt skusim kokain, na to este nie som alergicky ..." tak ty si ho už potom musel skúšať keď vieš posúdiť, či si, alebo nie si alergický :D
binghi... neboj, budeš....máš všetko pred sebou:) každého si raz šťastie nájde
ojka rozdávaš ovocie? :) pošli binghimu jednu jahodku, nech sa trochu rozveselí, maličký:)