Prečo ešte nespíte?

lost

ojka

nj, svet bez masa = svet bez ludi a zvierat :D

aspon by tu bol pokoj :D

ale ked by som si mal vybrat, ci BeBe alebo maso... hmmm

tazka otazka :)

ojka

lauri, tak to je parada, ide sa teda na pohodúúúúú,.... a koho bola iniciatíva? (-:O
inko, hej, hej, rozdávam.... a zajtra sa naoberá aj ďalšie (: takže každému z vás posielam teda aspoň nejakú jahôdku www.sedi-fruits.at
inko, a ty už si doma? či až zajtra cestuješ?
lost, ty sa ho pýtaš, či si vie predstaviť svet bez rezňov, hmmm, a ty si vieš predstaviť svet bez mäsa? :DDD

lost

spravim cokolvek je nutne...

no ja sa alergenom vyhybam asi tak, ze nejem nic :) nic nove...

ale asi to co som napisal je vsetko, lenze..

ked nemozem mlieko, znamena to ze ani tie susena syrovatka a rozne odrody tych smejdov.. cize staci aby tam niekto slahol odtucnene mlieko 2% a uz to nemozem... a ti smejdi tam davaju taketo uplne vsade...

ale nejak sa mi nechce robit si keksy a potom natierat na to bebe krem a potom cakat den kym to dozreje, len preot aby som to na tri krat zjedol... to si uz radsej kupim horalku ktora ma zabije :)

úlik

no tomu nerozumiem. ty mas alergiu a ani nevies na co? ved to musis vediet, tomu sa predsa musis vyhybat,nie? a dokazes si ten keksik urobit sam, alebo ti ho musi robit mama?

[zruseny1]

lost: "kks,asi fakt skusim kokain, na to este nie som alergicky ..." tak ty si ho už potom musel skúšať keď vieš posúdiť, či si, alebo nie si alergický :D

binghi... neboj, budeš....máš všetko pred sebou:) každého si raz šťastie nájde

ojka rozdávaš ovocie? :) pošli binghimu jednu jahodku, nech sa trochu rozveselí, maličký:)