Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, v BA prsi ? lebo tu v TT je slnecno a sucho, ale mozno to aj sem pride, asi zoberiem psa von skor nez to sithne sem prist :D

ojka

kukuč kukuč.... ahoj víla (: kadeže si to teda lietala? sme ťa tu neraz spomínali, aby si nam pričarovala krajšie počasie (((((:

ojka

ach, predsvadobné stresy, oujeee, už to na sesternicu lezie.....
inko, dnes odchádzaš? šťastnú cestu... aaa, prvé čo si zbalíš potom nazad je riadne pyžamko, nezabudni (((: a k tým spánkovým polohám, ja si môžem v noci hocijak ľahnúť, rána sa stopercentne určite zobudím inak ((((: ja to striedam (-:O
Lauri, však to sa s bratom hádam ešte pomeríte... a ak nie doma, tak tam,... len sa bežte zabaviť.... aj lístkov by bola škoda, keby prepadli a aj počasie sa ma umúdriť (;
lost, ja bych aj niečo robila napr. vonku, keby znova tak super nelialo, hm /-: fascinujúce, že keď mávam voľno, tak zvykne sa počasie dokaziť (-:O

lost

Tak vo dvojici stale lepsie ako sama ;)
Sice to nebude "mega party" kde je viac clenov.. Ale tak stale lepsie ako sama :)

Laurina22

Zostava mi ist len s kamosom...neviem neviem...vo dvojici...ci to bude fajn:-/

To mam za to,aka som.Ja kazdemu vyhoviem,necham sa len zneuzivat a ked potrebujem ja nieco,nikto ma nepozna...Uz by som mohla dostat rozum...

Ach jo...a tak som sa tesila...