Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
úlik
no ak by som vedel cely zoznam, ale skusim to :)
mlieko (ale susene moze byt, napr. ryzove,kokosove susene)
psenicna (spajdlova a este neviem aka) muka (to je asi ten lepok?)
vajecne bielko (zltko moze byt)
soja
oriesky
a to je asi tak vsetko, ale mozno som nieco zabudol... musim to nejak zistit...
lost, napis co vsetko nemozes a poslem ti recept na vyborny keksik, narobis si viac a das do krabice. len musim vediet ktore ingrediencie tam nemozu byt.
lost mat tvoj problem...ze neviem zohnat bebe keks :D...tak som najstastnejsi clovek na svete... :)
radšej zjedz celú misu vyprážaného karfiolu, jak tie veci, čo ti behajú teraz po rozume :DDD
Tak ono tam hlavne ta jemnost toho celko a ten krem je najlepsi... Ale sam o sebe je samovrazda :)
A neexistuje ziadna nahrada za BEBE..
Teda skusal som cokolvek, uz aj piskoy a nic :D
Nieco nove... hmm... ved uz mam :D kokain :D o musi by super :D co ine by sa dalo :D ked uz aj vyprazany karfiol je nezdravy :)))
tak potom jediné, čo už len ostava, je zabudnuť na bebe zákusok a vymyslieť niečo nové....
tak o je kusok za rakuskom, tak preco nie :D pocul som ze maju vyborne cesty, ak to budu dve muchy 1 ranou :D
ale tak, za tie BEBE je relativne mozne to nahradit, da sa upiec taky keks, lenze.... lenze do kremu BEBE ide maslo, do keksov ide maslo, cize o cele bude len jeden velky palmarin a cukor :)
ved to si z toho potom nebudem moct da 1/2 kila na jeden sup :D