Prečo ešte nespíte?

inkognito.

ja to vravím vždy..najlepšie je na Slovensku, načo sa trepať tam k ťavím horúčavám... ani za svet :)))

dobra vila

Lauri, s nami boli v Turecku Slovaci, ktori prave spominali, ze im v Egypte nepomahala ani slivovica (mali ju aj v turecku :P ). Vraj to je slaba prevencia, ale verim...bo som si hodila aj ja jednu a pomohla mi akurat tak trt...asi to zalezi od danej stravy aj organizmu...ale hnat sa tam uz moc odusovnene nebudem :D

ojka

lost, ejha, gulaté číslo....
dobrá víla.... a mňa to neťahá ani tam, ani tam... doma na SVK je fajn (-:O
teda chlapi, ani neviete o čo prichádzate, keď nemáte na sebe teplučke pyžamko, môžte lutovať....
a s tým vstavanim to je tak....... ked musíte vstávať, tak sa vam nechce, a ked nemusíte vstavať, tak už ste dávno hore... je to na hlavu, ale u mna to tak nejak čudne funguje :D

dobra vila

ojka- jj, vraj Faraonova pomsta. Ale vravi sa, ze destinacia Sharm el Sheik nebyva spolovice taka problemova ako trebars Hurghada, ktovie preco...tak az sa rozhodnete pre Egypt, tak radsej do sharm el sheiku :P.

Bingi-tak dufam, ze ti vyjde aj to chorvatsko, nabuduce sa rozhodnem pren asi aj ja :)

bingham

aj v zime bez pyzamka...ved kurim...a mam hruby paplonik :))...len potom to ranne vstavanie je zlee...ked vystrcim nohu z pelechu :D