Prečo ešte nespíte?

lost

liedalo nie je az take zle :)

aaaaaaaaale, taliansko... ferrari, lamborghni a ine :D MUSIA mat super cesty, inak naco by im boli take auta :D:D

a 2*2000km, to musi byt zabava :D

ale mohol by som cestou skocit na ine miesta.. :)

lost

svine kazia svet...

ale ake paradoxne..

nasilie (utoky, hoci aj bombove, atentaty) mozu vyprovokovat vojnu - kto by ju uz len mal rad..

ale zase zaujimave (paradoxne) je ze pocas vojny ludstvo speje tak rychlo dopredu ako to len fyzikalne zakony povoluju...

po vojne zase zacnu zvonu-budovat svet.. chvilku ticho a pokoj... a potom znova..

a co je najpozoruhodnejsie..

vacsina tych mladikov co bola v 1. ci 2. svetovej hovoria (v dokumentoch) ze brali to ako HRU, ako ZABAVU, adrenalin..

tak ale potom sa im to zrejme presalo pacit

a dnes? v 2011 mame same vojnove hry, samu propagandu "zleho sveta tam niekde daleko od nas" a nejak sa mi zda ze niekto s idava velmi velku namahu vzbudit ten isty adrenalin a "zabavu" u ludi (uzivanie si v niceni).. proste nasilie..

ale dufam ze sa mylim a je to len paranoja :)

ojka

lost, len hotové jedla... denne jedno bezlepkové... na Ekon. uni. v BA.
ja tiež neviem, či by som mala žalúdok letieť lietadlom (-:O mne je celkom fajn, ked mám pevnú pôdu pod nohami....

lost

A norsko... ved taka solidna krajina.. asi zas niekto potreboval vyprovokovat vojnu, asi je ropa prilis lacna alebo co...

lost

ojka

ale jasne, ako som mohol zbaudnut a paralerny vesmir tiez :)

nemusi to byt hned buducnost a nemusim si pisat cisla z lotto ale len z historickeho hladiska, kto a ako staval pyramidu atd, alebo ako vyzeral svet pred x-xxxxxxxxxxx rokmi :)

ale aj buducnost musi byt super, az uzastna, ci budeme zit v 3000, 5000, 10000000 :))

len taky duch by som chcel byt, pozorovat :) a potom mozno zobrat sa a skusit ten zivot :D ale nerad ovplyvnujem dej..

a to Norsko :( no hej.. to je chore... svet je uz traz taky a obavam sa ze sa historia opakuje - rimska risa..

lost

ojka a kde je ta jedalen? :)
maju tam aj nejake hotove produkty ako rohliky, chleby atd? :) ci len hotove jedla ?

no ale fakt, pozeram ze to je menej ako 2000km :D mozno tak 1950 :D

to by sa dalo bezproblemovo na predlzenom vikende a konecne by som videl more :D

ale nemam rad lietadla.. takze po zemi :D

ojka

ty kokšo.... s prepačením, to čo za degeša vystrajal v tom Nórsku? ))))-: tým dnešným ľuďom totalne preskakuje.... /-:

lost

twilight, pán prsteňov,

to ani ja :D

ale star wars mal aspon pekne efekty :)

vesmir je fascinujuci :)))

to ked som mal este zo zaciatku taky PC, ze ledva som na nom kreslil :D tak som mal taku aplikaciu ze VESMIR :D a tak som mohol pristavat na Mesaici atd :D a to sa pisal rok 1999 :)))

ja chcem vesmirnu lod :D uz len najst nejaky vypredaj :)))