Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost...nebud fajnovy :DD....co tak si dat este nieco zivee ???...upozornenie...nie je vhodne pre osoby mladsie ako 20 rokov...
lost, nahádž si tam takú zeleninku akú máš rád a máš po ruke... a potom si to ešte posyp nastrúhaným syrom ak chceš, alebo daj do toho biely jogurt (ak môžeš).... ja väčšinom paradajku, papriku, uhorku, hrášok, kukuricu... no jednoducho to-čo sa momentálne po ruke nachádza...
alebo ak ich chceš viac "na sladko", tak si do nich postrúhaj mrkvu...
ja by som vedela cestoviny jesť asi so všetkým :DDD
hm, mlieko a syry môžeš? ale asi nie, že? lebo nivova omačka je super
alebo si tam daj kopec zeleniny a kedže si chlap, tak si tam hod aj trošku pokrajanej šunky.... Aaaaalebo kečupovvú omáčku,alebo malinke kusky kuracieho mäsa s kari... dalo by sa veľa povymýšlať, len neviem, čo všetko môžeš...
alebo cestoviny s mletým makom, orechami...
alebo vieš čo je ešte super, ked si podusíš cuketu, ochutíš trošku soľou, čiernym korením a to vmiešaš do cestovín... treba zapojiť fantáziu ((((:
no skusil som take cestoviny.. vcelku chutne a ani sa nepolepili a ani olej som tam nedal :)
100gramova porcia, pisu ze to staci na 1 cloveka :D tak ja som potom asi dvojclovek :D ale nechce sa mi znovu varit :D
najlepsie je varit na 1 porciu :) i ked to ide nehorazne do casu a energii, aspon je to super cerstve :)) aj tak nemam mikrovlnku, nemal by som to ako ohriat :D:D:D
ale teraz hladam napady, na aky sposob jest tie cestoviny :) ono su to take vrtulky.. kakao, raskovy cukor alebo surovy tuniak z konzervy to som uz skusil, co ine by sa dalo? :)
nooo, to znie už ako lepší nápad, však teraz sa už dajú kupiť také inteligentné vysávače (: takto bude aj vlk sýty aj ovca celá (((((:
a čo dobrého ideš uloviť pod zub?
hmmmm, no jak sa len niekomu podarilo zlomiť tú hadicu z vysávača..... fascinujúce....
lost, to by si Benjamínovi nespravil....takto ho využívať ((((((: no no no .... (karhavý pohľad)