Prečo ešte nespíte?

lost

prison hej tiez :) ale ja som s tym sekol lebo som "nemal cas" :) popravde cas bol, ale dost ma to odtahovalo od prace a to som si nemohol dovolit :) no teraz cas mam ale .. nejak sa mi to nechce zacat pozerat :D lebo zas sa na to namotam :)) ono neviem cim to je, ale do "dobreho" filmu (obzvlast dobre scifi) sa necham "vtiahnut" dost velmi dost :D hlavne ked sa uplne izolujem od okolia (TV+sluchadla) tak to je celkom take ze WOW :D virtualna realita (i ked daleko to od toho ma), neviem preco :) "zasnim sa" vo filmoch :D

a co je najpodstatnejsie.. neznasam koniec :( .. :D:D:D a kedze okrem mozno par telenoviel neexistuje nekonecny film (a mozno okrem zivota samotneho), tak vsade je ten blby koniec :D potom - znie to ale divne :D mi ti herci a ten dej, ale predovsetkym ATMOSFERA filmu vlemi chyba :D

i ked.. mozno by to nebolo odveci najst par filmov v tom prachu :)

ojka

inko (((: na zjedenie sme, že? (((: tak teda utekaj do hajan, ale aspoň ten víkend s vo väčšom kľude uži, bru (;

ojka

lost, no vidíš, ako sa rýchlo liečiš z tej "kfc-posadnutosti"... robíš mi samú radosť ((:
no mne sa toho dnes tiež veru moc nechcelo... ale už ide víkend, a zajtra budem minimálne do dvanástej obeda v posteli :DDDD (ehm, zasa silné reči, tak dlho by som asi nevydržala (-:O)
ejha, nové variacie? ty to potom aj všetko popapáš? však hoď sem potom nejaké foto, nech ťa pochválime (;
hmmm, ten "lost serial" som nikdy nepozerala, pamatam, že vtedy všetci okolo mňa na tom vrčali a ja ako poctivý salámista som ani nevedela, o čom točia... a to isté bolo i pri prison break (-:O to si tiež pozeral? (:

lost

Gn ikno :)

...

inac v Nitra je uplne iny svet a to ani nie je tak daleko od BA :D

tie teorie ze (myslim ze od beskyda) su asi fakt realne :)))

inko.

ojka, lost:) vy ste také cukríky:) Ďakujem mockrát, ani si neuvedomujem že niečo dnes mám.... dnešok bol hektikuš :) ale sama som to tak chcela a v podstate mi to vyhovuje
tak sa majte krásne, ja musím padať
dobrú noc

lost

kaaefcee :D:D hehe , ja som na to uz aj zabudol :D myslim na to ze KFC existuje :D

ja ako.. pomalicky :D

nakupil som par kil sladkosti, skusam nove variacie BEBE kolaca a tak :D som zveadvy ci to vyjde tentokrat :)) ale ak nie, tak uz poznam velmi vela sposobov ako BEBE neurobit :D:D

ale cely den, ako kazdy den, strasna lenivost :D

asi ma niekto musi hodit do stredu pacifiku aby som sa prebral z lenivosti :D nech sa odtial dostanem "po svojich" naspat domov :D

i ked, paci sa mi to "bolo uz aj lepsie" :D i ked zaroven by som mal povedat ze "nemozem sa stazovat" no niekedy som hovorieval "never better" :)) (ukradnute z LOST serialu :D neviem ako sa to prelozi trefne :)) )

ojka

lost, no bejvavalo i lííííp, ale inak sa mám faaaajn (:
inak, dnes som šla okolo kfc a spomenula som si na teba ((;
a tebe to dnes jak šlo?

ojka

Baby, vy ste mrkvy.... že nezaujíma ((:
Shaulinka, ty ako zatiaľ prázdninuješ? hm? (:
Lauri.... tak prajem skoré uzdravenie a dúfam, že na tej Orave si aj oddychneš (;