Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, mi kamaratka povedala, že to je jej štrajkova pohotovosť, nevylezie z postele, kým nepustia teplú vodu aby sa mohla konečne konfortnejšie osprchovať (((((:
ale kdeže, ja som asi okolo druhej zaspala, potom so sa prebudila niečo pred šiestou a potom som sa už len v posteli prevaľovala... to už bolo také o ničom....
hm, rozmýšľam, že by sa nám tu hodilo povysávať, dúfam, že zasa nie je ten aparat pokazený....

lost

no uz nelenosim :D ale ta kdo 11;30 som lenisol :D a teraz... take lahsie upratovanie :) a rozmyslam co potom :D mozno sa nieco najde :)

a ty co si pisala vcera ze by si spala do 12:00 stalo sa tak, ci si to uz nevydrzala spat tak dlho? :)

ojka

hej, hej, už ju mali zapojiť včera ráno...
no lost, jak si začal tento víkend? či ešte leňošíš v posteli ako moja spolubývajúca? :DD

ojka

lost, to aké chutné video (((((: a hlavne ten záver, asi som dostala chuť na pizzu ...
ech, kam sa podela všetká spravodlivosť... tá teplá voda mala už dávno tiecť....

lost

nj, ale tak zase ak by som tam chodil len preto tak by to ani moje spalovanie nezvladalo a mal by som 120kg :D

aj tak, najlepsie je to v hoteloch a tie "room service" :P ked ti slecna prinesie nejake jedlo az do postele :D