Prečo ešte nespíte?

lost

no najem :)

pravudpovediac tie menu su pre deti...

ked uz tak, niekedy si dam "double" a ti slecny mi tam pridaju 1-2 hotwingy "omylom" :D:D:D:D

neviem co tym myslela ci som chudy, alebo ma hce vypast, alebo ci odmena ze verny zakaznik...

ale tak ked ma tam uz pustili aj so psom :D tak uz len VIP karticka mi chybala...

lost

tie co obsluhuju :D

neviem , tam nechodi vela single slecien asi :)

inac, to maso, bejvavalo lepsi, pred rokmi, teraz ma vela "tucneho" na sebe, resp tie achylovky ci ako tomu hovoria..

bingham

:DD...a ake slecny myslis...tie co obsluhuju...alebo tie co tam chodia... ???

tak z tesca zase neni...ale extra kvalita...o tom sa tiez neda hovorit...hlavne ze sa najes :D

lost

neviem ale cim to je, ale uz je to menej vidiet.. mozno tym ze je tma ? :D ale nie.. ako keby sa ta farba navracala,, tak uvidime, al na KFC yebem do konca zivota.. i ked j to chutnejsie ako Mekac. ale nasrali ma (nikto tu uz nie je, len chlapi, tak sa slovnik prisposovuje :D ) ktovie odkial to maso beru, ak z tesca, tak s panom ...

lost

bingham

raz som si kupil menu, a fantu a polozil ten pohar na sedacku, tak ze som to tam zabudol, a presiaklo mi to cez ten smejd papier :( a moja sedacka je oznackovana :((

lost

ojka,, hmm no ISIC, tu mam niekde, ale uz 3 roky expirovanu :D:D tak nic no, mozno ked budem studeeent :))) tak GN :)

ojka

no jo, dnešný svet je celý akosi naruby.../-: často nechápem....
lost, asi ťa sklamem, ale tam na vydavaju obedy na školské ISIC-i, tak jedine, že by si tam s niekym išiel....hm, komplikované...
ach, už nadišiel môj čas, budem kolegialna a povypínam to tu už, lebo spolubývajúca by už rada spala... idem sa ja hniezdiť v posteli ďalej
pekné sny ti prajem lost.... tebe, i ostatným online nespáčom (((: