Prečo ešte nespíte?

ojka

lost :DDD tak si hoď cestu kolo sveta a zastav sa na nákup na tej Sicilii,.... inaaak, u nás v školskej jedálni ale vždy majú jedno hlavné jedlo bezlepkové (((: tak stačí sa staviť u nás možno :D

Jaaaaaaaaaaa

ahojky je tu niekto kto by takto vecer so mnou popisal ale nie na takejto stranke, uz som si dost precitala o zdravi.... takze nejaky nad 28r, muz?

ojka

lost, tak každému sadne niečo iné na pozeranie, však ak chceš, tak si zo zvedavosti kukni (: ja som zasa nevidela ani jednu časť twilight, pán prsteňov, hviezdne vojny... a to tiež viacerí krútia hlavou, že jak som doteraz mohla bez toho žiť ((((((:
nooo, tak vidíš, tak si receptuj a kuchárči po svojom.... inými receptmi sa skús možno inšpirovať, a hlavne,jak si poznamenal, treba variť s laaaskou (:
ehm, no a tie porcie, tak oni robili asi také malinke trojcentimetrové kolačky z toho, no :DDDDDD

lost

ale dnes som pocul, ze niekde na Sicilii maju extremne siroky vyber bezlepkovych a takych veci

clovek pride do bagety a ma bezlepkovu bagetu

a na Slovensku? :D

ma HOVNO...

rozmyslam ci neskocim na vylet :)

lost

asi som BEBE zavislak :D

ale pamatam sa ze ked som bol v "peaku" teda akosi "na vrchole" BEBE sezony tak som tie davky z osemnasobil :) ci 4nasobil (ale predtym sme to zdvojnasobovali) cize ani neviem ako, ale 2 hodiny som to natieral :D este na toto musim vymysliet stroj :)

alebooooo... dam bratovi 5eur na hodinu a nech si maka :D:D:D

lost

a najviac som sa pobavil ,ze niekto pisal na nete ze "40 porcii" :))))

ehmm... nesekol sa o jedno desatinne miesto? :D:D

lebo fakt ak sa do toho pustim, tak z (cca 120cm kolaca) zostane po dni maximalne uz len 1 porcia pre niekoho :D o to sa vzdy "bijeme doma" :D:D:D

lost

no u nas vzdy zmakli do 4 hodin maximalne.. teda ked som to robil po svojom (rozumej 2x viac kremu :D) (ale zas sa to dalo zjest, len to treba robit s laskou :D )

ale tak raz som skusil podla netu a to mi maklo snad takmer 2 dni.. a nebolo chutne :)

ten recept co mame od niekoho z rodiny je uz brutalne stary, tak mam stastie ze "najlepsi" :D i ked hej... kazdy si to upravi podla seba..

hmm, H.Pottera som ani nevidel :D ani 1 diel, nejak neviem ale kazdy mi hovori aby som to pozeral, oplati sa to? :) neviem ci to sadne na moj styl filmov :)

a k zuvku, no hej huci to a najhorsie je ze kvalita reprakov je OTRASNA.. mne pripominaju padajuce hrnce :) ale uplne vazne.. a to nemam nejaku audiofilsku zostavu doma.. proste priemer a potom sa mi ten kino-zvuk zhnusil :D proste setria na nich.. OBROVSKY priestor a to chce aj patricnu kvalitu :) co uz :D

ojka

ale to inak potvrdzujem, BEBEčka v kolačoch zmäknú, len potrebujú čas... alebo aj ked ich otvoríš a nedoješ, tak po čase sú také mäkkšie a už nie tak do chrumkava (;

ojka

"puk" "strng" "strng" ((((((: ty si teda riadny exotko... mne sa tam nepáči ten mixovaný puch z jedenia, čo tam tí ľudia majú..... a v niektorých kinách mi tiež vadi ten zvuk, moc hlučné niekedy na mňa (-:O
nooo, dnes som bola vytiahnutá na posledú časť H.Pottera (či jak sa to píše), ale musím uznať, mierne prekvapená, že sa mi to veľmi páčilo (:
lost, na nete sú také recepty, aké tam ľudia len tak od buka do buka napíšu, vlastná domáca výroba, improvizácia... skús zapojiť viac fantazie, zamajstrovať a hoď tam optom nejaký receptik i ty (: