Prečo ešte nespíte?

lost

alebo minule : ked som skusal to bebe s nejakymi keksami ... tka som to nehcal v chladnicke tak 5 hodin a skusil .. rezem a nic.. tvrde, ale nevadi, 2cm zmizlo... tak za 5 hodin znova... 2cm zmizlo a potom za 5 hodin zas... a takto pomaly zmizol cely kolac ale ani nedozrel :D

to lebo som nemal ten pravy recept :D

na nete su inak divne recepty :/

lost

a co davali v kine? :)

ale inac mas pravdu.. nechcel by som byt upratovac po nich ...

a najhorsie je ze casom z toho bude fakt chliev.. vsetko vsade mastne, rozliate, zasvinene..

mne sa v kine strasne nepaci zvuk, i napriek velkosti platna :D ale uz som tam nebol ani nepamatam :D sice ten "zazitok" je iny ako "doma" ale..

no kamos raz doniesol do kina sampanske a pohare :D tak si vies predstavit ake zvuky tam vystrajali pri tichej scene :D "puk" "strng" "strng" :)

lost

tak ale zatial robi tieto pokusy v tak malom mnozstve ze na 2-3 odkusnutia uz neni :D

a ked to vyjde... tak staviam pás :D .. pasovu vyrobu :)

ojka

lost, to si bol potom jak v NON STOP kine :DDD
hm, to mi pripomenulo, že jak som sa tam ja dnes rozčúlila... ja bych tam normálne zakázala asi jesť... lebo však pekne vyčistená premietacia sála a ked človek odtial odchádza, tak taký svinčík tam niektorí zanechajú za sebou a to DOSPELI ludia... fakt jak prasiatka a také veľké.... joj, toto ma vie tak genialne rozčúliť.... všade len samé pukance po sedačkách či zemi, kelímky, omrvinky... vrrrr-brrrrr....

lost

jj, presne tak som to teraz skusil ako si opisala :)

len ci sa tie piskoty aj "namocia" nech sa daju hladko krajat presne ako tie tennke BEBE..

tie piskoty su kapanek hrubsie, no nesetril som na kreme, tak mozno to zaberie :D

zatial to "zreje" v chladnicke cca 2-3 hodiny a vysledok nulovy :D ale rano bude mudrejsie :) = motivacia dlho spat :D

vzdy ked musim cakat na dozrenie bebe, tak neviem najst cim sa zamestnat, nieco robit co proste zabrani tomu aby som na to "kedy bude bebe?" myslel :D jeden zo sposobov je SPANOK.. lenze ZASPAT to uz je ten problem :D

tak hold, ak sa mi 1 sekunda zda ako tri, zas by som mal byt ticho, i ked to cakanie je "vecne" pretoze "zijem kazdu sekundu ako tri" :D tj. mam vdaka cakaniu dlhsi zivot :D

sice to nedava zmysel ale co uz :D zivot je komplikovany :))))

ojka

však čo sa tebe nezadarí, tak ponúkni bratovi, ocinovi, mamine,... im sa to možno pozdávať bude (-:O
"palmarin+cukor natrety s palmarinom+cukorom",tak toto ma teda dostalo (((((:
no však ak môžeš piškoty, tak ich nedrv predsa, a len tak ich poukladaj a pretri potom tym kremom, zasa naukladaj piškotky a tak si skús... či?

lost

ale to boli casy :D

casy sladkej nevedomosti :D

nemusel som riesit ziadny problem :D

len co ci stiham rano odpisat ulohy :)

lost

ojka

nene , telenovely zatial nie :D zas AZ TAK vela casu nemam :D

i ked, to moze byt riadne brutalny unik z reality :)

lost som pozeral asi tak (alebo aj ine serialy) ze som si sadol a pozreal 8 casti bez prestavky :) to bola ako droga :D

prakticky od 13 do 23 len s kilami jedla a chipsov a sladkosti a mozno aj BEBE :D

lost

ozaj a k tym nepodarkom. no idu do kosa :D co uz... nejak to nechcem riskovat jest, pokial to nebude dokonale :))

ale moj ciel je.. co najvernejsie napodobnit BEBE metrovy kolac bez toho aby som rzo ignoroval intoleranciu (ci alergiu?) tych veci co pchaju do BEBE keksov..

cize krem je OK, len nieco "medzi to" lebo nechcem jest krem samostatne :) to by bolo asi divne.. palmarin+cukor :D

avsak.. da sa srpavit "keks" taky co mozem.. lenze... tam tiez ide len palmarin+cukor... a prave to je problem, ze nechcem do seba "ladovat" palmarin+cukor natrety s palmarinom+cukorom :D

I ked raz som to uz skusil, no bolo to divne.. ale ziadny problem..

kazdopadne plan B. ehm respektive plan Zzzzz je taky ze rozdrvym ten co najlepsi keks podobny k BEBE a proste ho len zamixujem do kremu. tj bude z toho nejaka husta zmes :D teoreticky ciel by to splnilo - nejedel by som cisto palmarin+cukor s palmarin+cukor ale nieco "medzi tym" a hlavna pointa drvenia na prach je aby sa to "rozmocilo" v tom kreme :D

teraz som to ale skusil s piskotamy :D tak co to za "zmes" bude tak to sa necham prrekvapit :D

ojka

lost, máš napozerané aj telenovely? :D si pamatám, že moja sestra dosť frčievala na Divokom anjelovi, to sa mi zdalo tiež bez konca, tak dlho to pozeravala :DDD