Prečo ešte nespíte?

lost

no sakra... ja v tom kresle zaspim :D:D

to bude sranda.. ze otvorime usta, hej neviem pracovat takto..... haloooo vstavame :D:D

ojka

janka, ja sa budím, aj ked nemusím ráno vstávať ((:
systém, tak iď teda spinkať už... nech si zajtra u pani doktorky fit... (; bru noc ti prajem...

jankaaaaaaaaa

system: nemam problem so spankom, keby som lahla do postele tak zaspim bez problemov.. ale nechce sa mi ist spat. zbytocne to zabera cas :D

jankaaaaaaaaa

inac co tu pisete o sapnku ze sa v noci budite ked treba vstavat..tak to iste moj priatel, predtym nez ide do roboty , tak sa budi kazdu pol hodinu a pozera na hodinky ci nezaspal a pocita kolko moze spat..
u mna zas naopak.. velakrat vypnem budik ani o tom neviem a spim az do kym sa sama od seba nezobudim a potom jasne ze vsade meskam .. neviem jak to je mozne ze ten budik vypnem a vobec o tom ani neviem

system

jankaaaaaaaaaa: ak sa ti nechce spat skus moju metodu (ktoru som nedavno spominal) niekto pocita ovecky niekto len tak do nekonecna ja si hovorim dokolecka : " chce sa mi co ? spat. spat sa mi co ? chce. chce sa mi co ? spat. spat sa mi co ? chce. .... atd. " :D:D:D

----------------
idem ja uz spat rano skoro vstavam na preventivku :D moju " modru " krv sa im zachcelo tak paa

ojka

chlapi, tomu sa hovorí "inteligentný budík"...www.mojbudik.sk
www.mojbudik.sk
si pamätám, že dva roky dozadu som mala o tom seminárku do školy, to vam bola sranda, jak na mna všetci zízali, že o čom to melem :DDD ale tiež by ma zaujímalo, či to teda funguje... ale tak vyzerá to dobre (:

123nezufaj

Vilka ja kopytka a chvostik uz ani nechcem :D staci ak mas rozteky a kridielka. Cize taky anjelik betarsky :) do toho pride Tvoja milost a dobrosrdecnost co Vili musia mat :) a uz som z Teba hotovy :D :D