Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ojka, ach, to ti zavidim, mne sa tu nepodarilo nic najst, rozmyslam, ze pockam na rozvrh a podla toho sa uvidi...odtrepala by som sa aj do BA, keby to stalo za to...100 km sice, ale... potrebujem peniazky a nic sa mi nedari, akurat osm pozerala aj pracu v rakusku, ci by sa nedalo nieco na par dni do tyzdna, ale som z toho lama, vidim same ponuky, co nie su pre mna a treba jazyk...mne by bodla nejaka cokoladovna, kam netreba jazyk a tak :P. Nemecky zial nic moc...ak by stacila anglina, tak je to vyhrate...ale :-/. Vies, niekedy si tak zelam mat uz tuto skolu z krku...najradsej by som to uz trhla, ale urobit tak v posledny rocnik...a najhorsie je, ze viem, ze to zrejme nie je to, co chcem robit.... Ty mas dobru skolu, ekonomicku, potrhaju sa o teba, a este si aj sikovna...ja si s mojim diplomom mozem riťku triet :D.

ojka

nezufaj, tak to som rada, ja tiež veľmi rada spávam pri otvorenom balkone, a ešte ked prší, tak to je super zvuk (: teda, ked si odmyslím to kvantum aut, čo počuť popri tom ....
dobrá vila, tak to som len rada, hačaj si tu k nám :DD

lost

a zaujimave je ze sem tam som vstal 1 minutu pred budikom a vstavalo sa lahsie ako s budikom..

avsak... ci sa clovek neprebudi v strede noci, to je asi tazke povedat :/

lost

ojka

no pocul osm teoriu, ze ked clovek vstava uplne kazdy den (aj na Vianoce) v rovnaky cas.. tak ma "kvalitnejsi" spanok..

respektive.. organizmus sa nauci vstavat v presny cas (casom prakticky bez budika) .. a potom zevraj staci ist spat v case ked sa na to clovek citi.. napr 6-8 hodin pred vstavanim.. niekedy skor/niekedy neskor atd..

ale tak... ja som to chvilku skusal, ale zvolil som si blby cas vstavania :) 6 45 : D

mozno to skusim este raz, tentokrat na 8 15 : )

ojka

systém, teba nikdy neoblbuje, ale ja beriem oblbovaky :DDD a z nich sa cítim niekedy viac unavenejšia, tak ma to ťahá do postele (;

ojka

lost, cez týždeň mám budík stále na rovnaký čas, ale často sa zobudím skôr, resp. v noci sa stihnem ešte zodva razy zobudiť.... ale cez vikend spinuškááááám do kedy sa mi len zachce, prečo? (:
system, nezufaj, no čo chlapi, a ten hlavoboľ čo ste mali, už prešiel? (:

system

ojka : ake oblbovaky ? :OOO kto ma tu oblbuje ? si myslite ze so systemom len tak lahko vydrbete ? :D:D:D muhehhehehe