Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Ojka len sa ho pekne zastavaj :) ved to je dobry chlapec sikovny :D ako mne ten jeho spam neprekazal to som napisal len na margo nespavost a spamovost sa mi to hodilo :D

dobra vila vie aj carovat? Tak o Inko sa hovori, ze je bosorka, dalej je tu dobra vila no som normalne zvedavy, ktora mi co vycaruje :) Dobra Vila môzem sa tesit co mi vycarujes? :D

ojka

dobrá vila, ja zasa čas na nudu až tak nemám, ked chodím do práce, ale už sa mi blíži kapánek voľno, tak sa teším, asi si začnem písať na lístoček, čo všetko chcem postíhať ((((-: ale v diplomovke sa veru ani mne moc nechce pokračovať, ach, lenivosť moja (-:O
nezufaj, teraz sa musím losta zastať :D teda vlastne aj všetkých ne/spáčov... jednoducho, keď to nejde, tak to nejde, tu nik nespamuje :D ((-:O inak, čo sa týka dobrej víly, tak ona okrem toho, že je aj dobrá, tak vie aj čarovať, všakže? (;
systém, tak zajtra dam vedieť, že ako sa spalo pomocou tvojej metody a sľubujem, že si nedám už žiadne oblbovaky dnes :D možno (-:O heh

123nezufaj

Ty betar :D by som nieco napisal, ale som ticho :D

Ja s ojkou tiez nezijem a predsa viem, ze dnes vynimocne sla do prace o 10 napr :D

system

ojka: kludne skusaj moja :) rad sa podelim s mojimi metodami

dobra vila: zabera zabera, keby ze nie nepisem sem take kraviny nie ? :D

nezufaj: lol :D:D:D:D odkial mam vediet kde je inko ? :D ja s nou nezijem :D

Inko. pocula si to ? :D:D:D draha kde si ? :DDDD

lost

123nezufaj

:P

ved ...

:D

to ze som hore o tretej neznamena este nic :D reps neznamena ze mam nespavost :D

to je ako alkohol :D kazdy vie prestat, ale naco, ked nemusi :P :D