Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost - ja som zas pocula take nieco, ze spanok pred dvanastou v noci ma 2x taku hodnotu ako PO polnoci...Vraj pred polnocou mozes ratat jednu prespatu hodinu za dve...cize ak si lahnes o deviatej a zobudis sa o dvanastej, tak si kvazi spal 6 hodin :D. blbost, nie?:D
dobra víla, nie nie, rozvrh ešte nie je, ten nám dávajú tesne pred začatím semestra,... ešte zatial len viem, kedy budeme mať zápis, a že som dostala intrak(našťastie)- ale neviem ani kde a ani s kým budem bývať...
inak, ak ťa jazyky bavia, to sa ti zíde... dnes dosť ľudí frčí napr. aj na ruštine alebo španielčine (:
Som si isty, ze by sme ten humor ocenili teda aspon ja :D myslim, ze by to bolo dost zaujimave :) neprehovorim Ta aby si nieco o tych kridelkach povedala? :D
Ja som cely cas triezvy az mi je to divne :D :D
ojka
no myslim ze ta cesta ma prebudi :D
mam genialny napad... priam genialny.... pojdem si v pohode vodicakbrajucou rychlostou a ked ma zastavia, poviem ze "ok poho, zoberte si ho, aspon nepojdem k zubarovi" a naschval mi ho nezoberu a este ma aj zavedu k zubarovi :D aby som trpel :D (a potom mozno zoberu :))) cize double lose lose :D )
system
ale podla istej teorie, je mozne spat len 3 hod denne a byt viac fit ako spat 8 hodin denne...
aj dlhodobo..
lenze ma to hacik, spi sa 30minut kazde 4 hodiny..
ihned do REM ( www.youtube.com ) a tym padom mas tolko isto REM spanku ako ten co spi 6-8 hodin a zaspava 1 hod a medzitym mu skacu fazy atd..
problem ale je ze ist spat kazde 4 hod je extremne sialene.. spolocensky nezvladnutelne... jedine tak programator by to mozno vyuzil..
System ahoj a zajtra sa tu vidime :)
nezufaj - na tie kridelka som chcela nieco povedat, ale radsej sa zdrzim poznamok, neviem, ci by ste ocenili taky humor :D. A ja som sice naozaj dobrosrdecna vilka, ale mila som podla nalady, takze niekedy mi je to fakt tazke, uz si vytriezvel?:D
Ojka-jj, to som hladala :-/. ale na profesii a sme.sk nic take nie je - elektrikar, chirurg, obrabac kovov a podobne... Keby som aspon evedela nemecky, ze si nahodim pracovnu agenturu priamo v rakusku, skor by som niekam dospela... mozno sa v niecom povrtam casom, pockam prv na ten rozvrh...lebo v mojom meste je to TRT... ak nic nebude, co dufam bude :-/, tak sa budem nadalej aspon stuchat v jazykoch...mozno pridam nejaky dalsi novy, ale nemcina to nebude, nechce sa mi s nou trapit, pride mi strasne tazka... ako by len bodlo naucit sa ju priamo tam, vsak co :D. Ojka a ty uz mas rozvrh? Dufam, ze moj bude uz v piataku okey, radsej napraskany den-dva a potom pohoda, klidek (tabacek ne, bo nekourim :D)
lost, pošlem už aj teba spať? :D aby si zajtra hanbu nespravil v tom zubárskom kresle :D
systém, no jaké zlaté, že si tak potrpíš na štatistikách :DD