Prečo ešte nespíte?

lost

bez blesku by ma nemali sancu v takej rychlosti odfotit, aby rozoznali tvar, cize som mohol poziciat auto kamosovi :)

a blesk som nezaznamenal.. este k tomu prsalo a neviem akosa zapinaju stierace :D

ojka

jankaaaaaa, noo, môže byť... ja mám rada zemiaky na milion spôsobov..... napr. nedávno som mala, ako ich česi nazývajú, "šťouchané brambory" (((: to sú kapanek popučene zemiaky s cibulkou a trochou slaninky...
mnam, mnam,... zasa sa to tu zvrháva do "jedlej" témy takto na noc :D

lost

ojka no u nas to tak nefunguje, ci hej? :)

ale to potom mozem predat auto :D

viem ze v Eu krajinach to tak je.. napr vo svajciarsku.. 31kmh nad limit kludne bude stat 2000eur..

u nas.. som sa stazoval ked som dostal pokutu.. ze ake nefer...

no neviem :) asi som sa mylil...

ale teraz som nesiel rychlo, v case ked som cez nich isiel to bolo len 40 nad limit..

ale mohlo to dopadnut aj horsie..

lost

dobra vila

hmm no zaujimava teoria :) ale ktovie ako to kazi to csaove pasmo :) teda letny/zimny cas :D

ale za mladi som sa stale stazoval v lete ze ... neda sa is tskor spat ako o 23, lebo je svetlo :D a potom mi stale svietila lampa do oci :D cize sa nedalo spat nikdy..

ojka

lost, ty by si bol geniálny scenárista :DDD ale uprimne povedané, dost som sa na tej tvojej teorii pobavila :D len nefrč vodičakbrajúcou rychlosťou, ale skôr opatrnou, aby sa nikomu nič nestalo (;