Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inak, to sa aj mne stava, že ležím, ležím v posteli a spánok nikde... len striedam polohy v posteli :D
dobra vila,... no mne sa zadarilo, tak brigádikujem si takto asi už od apríla... lepšie ako nič, aspoň nejaku prax si takto naberiem, lebo v dnešnej dobre ju pýtajú fakt všade... ale si zober, ak vieš dobre jazyk (čo ja o sebe tvrdiť nemôžem), tak máš tiež už aspoň na polovicu vyhrané (; uvidíš, čo bude po škole, ale trhnúť s tým teraz , tak to by fakt nemalo zmysel... a skúšala si pozerať aj nejaké len také brigády, že zber ovocia a pod.?
na take naramky neverim, somariny :P , inac ak chcete aby sa vam nieco snivalo zobudte sa o 2 hodinky skor nez mate vstat a lahnite si znova na tie 2 hodky este spat ;) vedci tvrdia ze takto dosiahnete sen :)
no spanok ma take veci... ze hlboky plytky menej hlboky, trochu plytky a neivem aky
a ked sa clovek zobudi v zlom.. alebo ho niekto zobudi v zlom.. tak je to vstavanie extra tazke narocne..
niekde som videl taky naramok.. ze snima tieto fazy spanku a zobudi cloveka v najlepsi cas :)
ale neskusal som to este osobne :)
to neznasam ani ja ked viem ze musim na druhy den skoro vstavat a nomalna nespim len mrkam na hodinky a je 2 hodin, 3, 4 a ja stale nespim a o 6 vstavam :D blee hnusny pocit. a to co ojka pises mne sa skoro stale deje, ze ak nastavim budik na nejaku hodinu tak sa zobudim cca 10 minut vzdy pred tym ako mi zvoni :D:D:D
Lost - aaaaano!! Suhlas...mne sa tiez lahsie vstava, ked nahodne vstanem bez budika! Som schopna pekne sa posadit, pretriet si ocka, zivnut a zacat sa chystat...ked vsak zacujem budik a zobudim ma zo spanku (pritom moze zvonit neskor akoby som povodne vstala), mam chut ho vyhodit von oknom...a stale stlacam opatovne budenie :D
Nezufaj - och, ano?! :D Kopytka a chvostik ale este nemam :D
lost, tak som vstávavala na strednej, previdelne budík ráno o piatej, a často sa mi stalo, že som sa zobudila fakt minutku-dve pred budíkom.... a to som spávala tiež max 4-5 hod :DDD taaaak možno na tom niečo bude....
lost jo to je pravda ale co mam robit ked moje pravidelne vstavanie je o 11 ? :D a niekedy potrebujem vstat skor o 8 :D a uz mam cely den naruseny :D musim potom dospat a pod. :D