Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Aj ja som hladny, ale nezjem ani susto aby ste vedeli :P radsej sa napijem vody :D
Lost, no tvoj druhy chod nech su uz iba ranajky :P...
no pod 100eur nic moc :(
200 EUR ????
wow ja ze to stoji 2000 SK
:-O
tak to je dost :D a ked to nebude fiungovat :D:D koniec ::D:D
ale mozno je nieco lacnejsie :)
dobra víla, ja bych ti o lostovi nabonzovala, ale nech sa ti popriznáva on sám ((:
mne sa inak ruština veľmi páči, sestra sa ju začala tiež učiť, taký v pohode jazyk to vyzerá (: no čo sa týka toho rozvrhu, tak ja len dúfam, že sa aj ten náš nejak umúdri, lebo teraz som mala napr. vyučovanie každučký den... tak by som ocenila asi aj nejaký "predlžený víkendik" (-:O
oukej, z čírej kolegiality voči mojim spolubývajúcim sa s vami lúčim... určite budem na vás ešte dlho myslieť, lebo tak som ožila teraz večer, že tak skoro nezaspím :DDDD
majte sa banda moja... tým, čo sa chystajú papať, prajem dobrú chuť(:
tým, čo sa chystajú neskôr zaľahnúť, prajem potom bru noc (:
ojka, tak to uz nie tak casto :) uz ma to nebavi, lebo potom ani nepridem do BA a nadrz prazdna.. minule som zistil, ze mam spotrebu 24l/100km ... a ked idem kludne, ako 99% ludi, tak 6l/100l :)
po strate prace nemam na vyber ;)
ale ide o to, ze ist 110 za sucha na nedelnajsi obed, ked je tam na celom 50km useku 8 aut, a z toho 3 policajne auta.. tak je relativne onicom ist 110 (uspava to.. ale bez srandy, v takej rychlosti ma clovek mensiu tendenciu pozerat tam kam ma,, ak sa ide rychlejsie, tak nemam ani najmensiu chut pozriet ani na padajuci meteorit.. lebo mam super busy time venovat sa tomu comu sa venovat mam.. co je vcelku zaujimave.. i ked nehovorim ze rychla jazda je bezpecna.. no sranda je ze ked idem naozaj pomaly, 90-100mh.. tak vela ludi sa na mna nalepi a potom predbieha ako keby sme boli na rally.. a to nenavidim.. ale ak idem ja rychlo, ze len tak vzum vzum..vzum :D tak zas mam strach ze sa niekto prepocita a budem v TV novinach.. co ja viem.. podla mna 135 je idealna rychlost na tom useku.. v danu nedelnu hodinu.. ale tak.. to je policajtom sum-a-fuk... asi tak ako v minulosti bola 70kmh nebezpecna.. nes je uz zrazu bezpecna.. hold.. farizejstvo ak bude za 20 rokov 150bezpecna.. ale co uz :) no risk no fun :D )
avsak ja porusujem zakon len na rovinke :) to je snad najbezpecnejsi sposob ako zakon (a asi aj fyziku) pokusat.. nieco ako predbiehanie, zakruty atd neriesim.. ale vela krat by som uz odobral vodicak agresivnemu vodicovi.. uz mam z toho aj film btw :D
ale ma to nevyhodu... dost to unavuje :D ale zaspat mi to nepomoze :D
Lost- co je tvoja praca? Aspon naznac...vidis, ja vlastne ani nvm, ci ty robis, alebo studujes...asi studujes, lebo to si pamatam, ze si o rok mladsi ako ja (teda aspon myslim :P ).
ojka, spaninu sa uz ucim a prave rustinu som chcela pribrat :). U nas uz ma rozvrh kazdy rocnik okrem piataku...vraj sa nevedeli zhodnut, aby ten rozvrh "nejako vypadal". Uz to vidim - pondleok jeden predmet, v utorok dva, v stredu jeden a podobne :D..snad nie.
Zacina ma boliet hrdlo! To pocasie je uplne poblaznene....Dnes som sa, vazeni, vytrepala na korcule a po 20tich minutach som mohla tahat domov, lebo som zmokla ako kura a ledva som dokorculovala od toho vetriska. Myslim, ze je definitivne koniec leta, hmm.
ty si blázen, aaaa nie, a aby si vedel, dnes je už utorok a minikalendarik ešte nebol :DDDD