Prečo ešte nespíte?

ojka

ahoj inko, čo za dobrý film si kukala?(:
nooo, tak to vieš, všetci dobrí ľudia sa tu zmestia, aj ty :D
:DDDDDDD ejha, hovoríš zo sna? tak z teba by asi nebol dobrý tajný agent, by si všetko vyzradila ((((-:

[zruseny1]

otázka do pléna (iba pre tých, ktorým sa občas aj podarí zaspať)
hovoríte zo sna? ja som v tomto majster..niekedy sa dokonca bojím zaspať aby som čo to nevyzradila...
a v noci pred štátnicami som vraj hovorila zo sna celú moju prezentáciu :D ale tomu sa mi moc veriť nechce..i keď frajer mi tvrdí, že to tak bolo...."poprosím ďaľší slide... tu môžeme porovnať ratingové hodnotenie Grécka v priebehu jedného roka....bla bla...ďaľší slide poprosím...aa tu zase vidíme graf zadlženosti blabla..ďaľší slide..."

[zruseny1]

jejda vy ste toho ale popísali kým som ja filmík včera pozerala :)
ahoj víla, vitaj po dlhom čase u nás:)

nezúfaj, ty si ma hľadal? no to je aké pekné, že som jaaa niekomu chýbala :D
a vidím, že sa tu dostávaš samé hodnotné rady ako nezaspať :)))

lost, to s tým vstávaním (vždy v rovnaký čas) praktizujem už dosť dlho..ale žeby som pociťovala nejaké extra blahodárne účinky, nemôžem povedať :) ale so spaním našťastie problémy nemávam..vlastne ja k vám do tejto témy ani nepatrím:D

bože, to koľko vás tu včera bolo? :D veď kedysi sme si tu len s lostom a ojkou písali :D

ojka.

zdravičko(:
nezabudaj, nooo, nejak málo si dával pozor, nejaká blbosť sa mi snívala ((-:
system, ten tvoj uspavaci system nefunguje, môžem reklamovať? :D
lost, tvoj havino šteká zo sna a moja spolubývajúca zasa tuto noc rozprávala a spievala ((-:O
dobrá vila, dúfam, že dnes budeš už nehrdloboľavá, lebo vonku to vyzerá celkom fajn,to by bolo riadne nefer (:

lost

chrrr chrrr, zas som tu sam? :D

a moj pes steka zo spanku :D teda pokusa sa o to :)) chudak co sa mu sniva :/ mozno niekoho nahana, ktovie.. to by ma zaujimalo...

dobra vila

nezufaj, tak, tak....v noci radsej jedlo nahradit poharom vody, ja to tak robim...len potom keby som stale na zachod nebehala :DD