Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

no dokonca..2 storočia! :D myslím, že tú chybu ti kľudne všetci odpustíme a nikto by si ani nič nevšimol, keby si nepovedala :D

ojka

inko, teraz ma napadlo, že akú blbosť som napísala :DDDD sa všetkým ospravedlňujem, tam mali byť 2 storočia a predsa je krivá :D

[zruseny1]

som si zo zaujímavosti prečítala môj horoskop na tento mesiac...že dovidenia! :) sánka mi padla, ako všetko zatiaľ sedí

[zruseny1]

jaj :) ja som tu už od ôsmej:) presne, teraz je to platenie za nič..ale mne to vôbec nevyhovuje...radšej by som niečo robila... v piatok som aj kanclu povysávala. prach utrela... všetko je vydrhnuté... čakám iba na jeden šéfov súhlas, aby som mohla jednu vec podpísať... a bez toho súhlasu sa zatiaľ neviem pohnúť...no on má teraz dovolču, tak musímm byť trpezlivá :)

ano ano, ty si tak celkom nábožensky založená čo som si všimla, tebe sa to bude páčiť... navyše ten farárko vo filme je feši :DD

ojka

inko, ty kokšo, tomu sa hovorí platenie za nič :DDD ale potom topanočky odfoť a hoď sem na ukážku....
ja idem do práce o necelu pol hodinku, tento týždeň mám tu pracovnú dobu kapanek posunutú (:
inač, ten film znie celkom dobre, neskôr sa na to kuknem,...

ojka

dnes je vám inak taký zaujímavý deň ževraj:
Medzinárodný deň solidarity s bojom žien v Juhoafrickej republike a Namíbii (vyhlásené OSN pre ľudské práva)
Medzinárodný deň pôvodného obyvateľstva sveta
Deň Nagasaki (ide vlastne o to, že v tento deň r. 1945 Američania spustili atómovú bombu na Nagasaki v Japonsku)
a okrem toho pred 838 rokmi sa začala stavať šikmá veža v Pise, ktorá sa stavala ďalšie 2 desaťročia,
už 528 rokov je otvorená a sprístupnená Sixtínska kaplnka zdobená zvnútra veľkými dielami samotného Michelangela,
a narodky dnes slávi dosť známi ukrajinský politik a prezident Leonid Kučma (73).

[zruseny1]

pracujeme ojka pracujeme? :D som si doniesla so sebou aj tie moje topane, si ich asi dokončím :D ja tu fakt nemám momentálne čo robiť..ty už si tiež v práci?

[zruseny1]

hovorím aj smejem :) podľa toho čo dobrého si vysnívam:) milujem svoje sny..som spokojná :DD

ojka, no náhodou tento film by sa ti mohol páčiť :) Rituál
www.imdb.com
hodnotenie nič moc..ale mne sa fakt páčil...
trošku o exorcizme a posadnutosti diablom..bububuuuu:)