Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
auto mam v oprave :( inac u nas je teplo :P slnko svieti,fuka kus vietor ale aspon neni horuco :) ale vcera bolo chladno aj prsalo.
systém.. zase si hazardoval? :D ale nepreháňaj... to by si sa takto nesmial :D
Lauri, Weva takže žiadna chrípka na mňa nelezie a vonku je ozaj zima? :) no nezúfaj... tak iba nepozeraj von oknom a vybehni von a skús či je ozaj tak teplo :D
a prečo by mal práve systém vedieť čo ja robím? :D to častokrát ani ja sama neviem:)
jéj, tak ďalšieho modrookáňa tu máme..ale to vieš, že už pomaly vymierate:D
a to sa ako da?
kriste dnes som prisiel o vsetky prachy ktore som mal na prezitie do oktobra :D :D
vonku je november - bleeeh :-/
ojka snazil som sa Ta strazit, ale predsa musis ma pochopit mam o Tebe este velmi malo indicii aby som sa mohol dostat k tebe do snickov :D :D Snad casom to bude lepsie ano? :)
Inko no jasne, ze som Ta hladal, ale nikto mi nedal odpoved kde si co robis a podobne dokonca aj system ma sklamal a nevedel to :D :D
Dobra Vila v noci ak je clovek hladny presne tak je dobre sa napit cistej vody alebo si zasexovat a zabudnut na hlad :D
Laurinka vonku je zima? Pozeram von oknom a je krasne modra obloha :) ako moje oči :D :D
mimochodom vsetkym pekny den a PS: nezúfajte :D
aj tebe ojka pekný deň :) a obleč sa poriadne, nie je tak teplo ako vyzerá byť :D brr... alebo na mňa možno niečo lezie keď mi je taká kosa?
tak práci zdar! :D
inko, no ešteže tak ((((-:
no dobre banda, ide sa makať, vidíme sa poobede, večerom, večer, v noci... neviem to presne identifikovať
pekný deň vám prajem (: