Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a pravda pravduca - z biku boli zadok prvych 3-4x a potom si uz zvyknes... len si kup prsiplast
noooo... kazdy mame nieco, vsakze :) aj ked zenam nastastie cely podvozok vacsinou netreba prerabat ;)
zadok ťa bolí, pretože si ho dlhé roky vyvážaš v aute a od bicyklu si si odvykol:D takže na vine je to auto:)
do konca augusta máš 22 dní...nevieš to nejak nahrabať..to jedno dve euríčka za deň? :)
hej presne :D nemam zensku tak vrazam prachy do auta :D hehe :D
ajajaj... tak za tu oblicku si aspon daj riadne zaplatit... aby si v tom sychravom pocasi neochorel... Teda ja nie som v SR ale zima je tusim vsade...
Inko a ja mam vediet preco by to mal vediet system? :D To snad viete vy nie? :D
A vymierame? No ja nemam uplne modre, ale take modrosive chapes take sexi :D
A bol som uz aj na balkone a nie je az taka zima. Krasne je vonku :) ja len verim, ze aj cez vikend bude pekne lebo ked nie tak rozkopem vsetko :D :D
System vies co sa hovori??? Ak nevies co s peniazmi kup si auto :D No lenze neviem ci v Tvojom pripade platilo, ze si nevedel co s peniazmi :D Ale my mladi chalani niekedy tak nerozmyslame a auticko musime mat, ze? :D
Wewa ahoj pozdravujem Ta :) Teba som tu este nevidel. Usmejes sa na mna pekne? :D :D
MHD nieee, v nasom meste chodi MHD raz za hodinu :D to skor peso :) lebo od bicyklu ma boli zadok :D
:D hej moja "formula" :D tak vies co po dneskajsku im mozno aj trocha zavidim, do konca augusta musim este nahrabat 30 € na poistku :D asi prdam oblicku alebo co :D
tak skús trebárs do toho októbra MHD :D
a to je tvoje auto? no niektorí ľudia v tvojom veku nemajú ani to.... (ani vodičák- ja :D )
a neprehanam, podvozok davam do poriadku a na opravu mi este musi dolozit oco :( takze som dopadol :D bez penez. a to mi treba este 250 € na vymenu jednej suciastky :D ale to teraz kaslem kym ide nemenim, nie som milionar :D