Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezufaj, huby som pekne očistila, usušia sa a bude do kapustničky, čo si mal potom teda na raňajky :D
wewa,noooo, tak ja tiež tvrdím, že to tu je silno návykové, tak pozor na to :D
inko, hm, ihla-nit? žeby v nejakom textile-galenterke,... alebo v TESCU, tam je všeličo :D
pracuješ do piatej?
tak keby sme sa tu už nevideli, želám ti pohodovú dovolenku! :)))
Fuha - ihlu a nit ani neviem - take tie sady sa dali kedysi kupovat ale ja ani neviem adkial sme ich doma mali :(
No do BA ci celkovo na SK asi uz velmi nie. Uvidim co teta lekarka povie na brusko :)
A ja za chvilku uz padaaaaaam... strasne sa tesim! Ale urcite sem este kuk z domu cez vikend a potom az o tyzden...
kde v Bratislave kúpim ihlu a nite? :D poslednú čo som tu mala, som stratila...
niet nad staré dobré malé dedinské obchodíky :D kde tu kúpim nejakú, došľaka :)))
niektorým?
a neplánuješ prísť v najbližšej dobe na Slovensko?
vidím, že nezúfaj už listoval v nejakom zozname
inspiroval ťa niktorým z tých mien? :D
Jaj Bratislava - ta chyba aj mne - uz tam nejaku tu chvilku nezijem, ale vzdy ked idem tak je kam a s kym :)
Ono ta tlaciaren teraz seka dobrotu, ale vzdy jej svihne a vymysla... ked sa tak najblizsie stane aspon viem kam sa obratit :)
lost, to hovoríš práve ty? čo máš nastavené notifikácie, aby ti nič zo zdravia neušlo? :DD
weva, na tej tlačiarni som sa dobre zasmiala :D lebo som inštalovala raz jednu, bez CDčka inštalačného ( mala som iba nejaký link z netu) a s pomocou na telefóne som to aj nainštalovala :D takže hoď mi sem typ tlačiarne a pošlem ti postup :) teda ne že by to bolo z mojej hlavy:D ale môžem ti s tým pomôcť
na tento víkend sa celkom teším :) ostávam v mojej milovanej Bratislave, juchu
taaak už len nejaké tri štyri hodinky a padám z práce :)))