Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko, nedávno si tu spomínala film Rituál, vieš mi povedať, že kto v ňom hrá alebo z ktorého roku to je? lebo ich je viac tých filmov? (-:O
ou, kočky moje, tak vám obom želám skoré uzdravenie... veľmi skoré (:
inak, všimli ste si? zasa večer a zasa reč o jedle :DDD
inak, ale ked spomínate čínske reštiky a morské príšerky... nikdy som ešte také čosi nejedla, a neviem, či mi niekedy na to príde chuť....vy máte tie "delikatesy" radi? (:
Laurina22
to mi pripomina ako som spravil zly krok v jednej cinskej restauracii s - uz ani neviem, tusim nejaka morska sranda, celkom znama, ale bolo to vo vyprazanom, ale aj surovom stsave, no a ten mix mi inak spestril noc :D
a to ta az tak zlozilo, ze od vcerajsieho vecera az do teraz ti je z toho zle? :-O
tak dufam ze to prejde ASAP...
Lauri - to mas z pizze?:-O z restiky?? No super... Ja som asi schytala klasicku nadchu, horucku nemam, ale soplim este stale ostosest, plus hrdlo ma neskutocne bolelo, kaslem a som celkovo tak vycerpana...ale dnes je to uz lepsie, tak zajtra dam aj kratku prechadzku...
Lauri - asi si to nemala v umysle, ale si ma rozosmiala ;), aspon si si precistila creva ;), a samozrejme skore uzdravenie prajem! Aj ja som choraaa!! Uz stvrty den trcim doma, pomaly aj zabudnem co je cerstvy vonkajsi vzduch a pohyb, ha.
Ach jaj Lauri, na Teba sa to tusim len tak sype :( hlavu hore dievca, to bude ok!!! A cez vikend si das travenie dokopy!!! Cim si si ten zaludok posramotila?
Ja som sa vratila od lekarky, vsetko ok - mozem letiet do teplych krajin. Doslovne :)
:DD ja som sa na chvíľku pozastavila, či som to už dakde nevidela :))
lost, pozri si to, to je jedna z mála rozprávok, čo sa mi ozaj páčila :)
I should be so lucky, lucky lucky lucky :)
keby to bol nezúfaj, už by protestoval "pod tónom, pod tónom":)