Prečo ešte nespíte?

ojka

Inko, nedávno si tu spomínala film Rituál, vieš mi povedať, že kto v ňom hrá alebo z ktorého roku to je? lebo ich je viac tých filmov? (-:O

ojka

ou, kočky moje, tak vám obom želám skoré uzdravenie... veľmi skoré (:
inak, všimli ste si? zasa večer a zasa reč o jedle :DDD
inak, ale ked spomínate čínske reštiky a morské príšerky... nikdy som ešte také čosi nejedla, a neviem, či mi niekedy na to príde chuť....vy máte tie "delikatesy" radi? (:

lost

Laurina22

to mi pripomina ako som spravil zly krok v jednej cinskej restauracii s - uz ani neviem, tusim nejaka morska sranda, celkom znama, ale bolo to vo vyprazanom, ale aj surovom stsave, no a ten mix mi inak spestril noc :D

a to ta az tak zlozilo, ze od vcerajsieho vecera az do teraz ti je z toho zle? :-O

tak dufam ze to prejde ASAP...

dobra vila

Lauri - to mas z pizze?:-O z restiky?? No super... Ja som asi schytala klasicku nadchu, horucku nemam, ale soplim este stale ostosest, plus hrdlo ma neskutocne bolelo, kaslem a som celkovo tak vycerpana...ale dnes je to uz lepsie, tak zajtra dam aj kratku prechadzku...

Laurina22

Wewa a kam ides hm???

Dobra vila,tak toto mam taky detox ze dovidenia...A tebe co je?

Ano,ano,asi boli na pizze pokazeen hriby,lebo vysli zo mna uplne nestravene...Ale jedla som aj nivovu omacku,fuj,nemozem si na nu spomenut lebo pobezim na wc zas

dobra vila

Lauri - asi si to nemala v umysle, ale si ma rozosmiala ;), aspon si si precistila creva ;), a samozrejme skore uzdravenie prajem! Aj ja som choraaa!! Uz stvrty den trcim doma, pomaly aj zabudnem co je cerstvy vonkajsi vzduch a pohyb, ha.

Weva

Ach jaj Lauri, na Teba sa to tusim len tak sype :( hlavu hore dievca, to bude ok!!! A cez vikend si das travenie dokopy!!! Cim si si ten zaludok posramotila?

Ja som sa vratila od lekarky, vsetko ok - mozem letiet do teplych krajin. Doslovne :)

[zruseny1]

:DD ja som sa na chvíľku pozastavila, či som to už dakde nevidela :))

lost, pozri si to, to je jedna z mála rozprávok, čo sa mi ozaj páčila :)

I should be so lucky, lucky lucky lucky :)
keby to bol nezúfaj, už by protestoval "pod tónom, pod tónom":)