Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Nadriadeny je obetavec - sam meska aby nas nevidel meskat :)))
ojka, práve volala zubárka, aby som odkázala šéfovi, že mu ruší dnešný termín :D eeehh...mi prekazila plány :D
Weva, no asi nie si taká vycvičená, čo sa zubárov týka :)) keď sa stále bojíš... ja z toho môjho nemám strach, prinajhoršom pichne injekciu a potom si už len sedkám a nič necítím... zato vždy sa s ním pohádam :D
Weva:) snáď máš zhovievavého nadriedeného a nejaké to meškanie mu nebude vadiť...
nech vám to vyšetrenie dobre dopadne :)
macca, okej, spoliehame sa na to... ty si tu šéf, tak bude ako povieš :)
eeeeeejha... skener mi nejde...čo už... robota postojí :D
Dnes bude nadherny den. A to hovorim ako admin, ktory vsetko vie, vsade bol a vsetko pocul ^_^
Ojka si hviezda!!!!
Nic nenasli???
Super :)!!!!
Ani ja to nemam rada, vzdy sa desim, co tam ten zubar objavi... aj ked vacsinou bezpredmetne, moj des a hroza su strasne a trpim!!!
ľudia, ja sa vám musím pochváliť, už má aj ojka za sebou preventívku u zubárky (-:O bezbolestne-uspešne ... vrrr, neznášam ich (:
Ulrike ide dnes na vysetrenie - ale az podvecer (po praci) a vybavit papier ze este moze lietat a potom hajde posledna dovolenka kde som 2 v 1 :)
Inko, no dnes sme teda pekne zaspali - teda ale bolo to take, ze vieme sice, ze by sme sa mali nakopnut, ale... Co uz teraz, ved ked meskame tak je to jedno...
(trochu ako to lost-ove "mal by som ist pomalsie, ale dnes sa to uz neoplati" :))...
Takze sme si spravili ovocny smoothie (ze kiwi, jahody, cerveny melon a banan :) mnam) a nejake tie cerealie a drahy ze "odveziem Ta do roboty"? To bolo naposledy v 2010. Takze pohodicka rano :)
Ty ako?
!!!!! JE PIATOK !!!!!!!! :-D :-D :-D
lost: uz si aj dopisujes? Uuhhh.
lost, ale raz sa na teba tvoj anjel strážny vykašle, dávaj pozor, aby sa ti nič nestalo, aby si sa nezranil :)
heeeeeej jasné, ja som ti písala list :D no dneska musím na poštu tiež ... ktovie či je nejaká otvorená do dvadsať nula nula:D okrem tej na SNPčku..nechce sa mi zakaždým až tam trepkať..ale asi budem musieť :) tak ti zase niečo pekné pošlem...faktúrku? :))) chceš? :D
ojka, aj ty si taký námesačník?:) ja tiež zbožňujem mesiac... fascinuje ma :)
Weva, a ty tiež tak skoro vstávaš? čo ešte nechrochníte? a ako a má malá babizňa Ulrike? :) kopká? :)
A konecne piatok :D mal by som zas ist vybavovat, zas na tu postu, ja som zabudol vybrat nieco, netusim kto to poslal, ale je to nejaky dopis :D tak priznajte sa kto to bol :D
dufam ze to nebude nejaky spam, nech to aspon stoji za to sa obliect a odkracat si na postu..
ako minule.. este minule leto.. pisem na orange reklamaciu... a potom dojde list.. ja som netusil ze to oni pisu spat doporucene.. a cakam na poste 2 hodiny a aj tak sa nedostanem na radu. hold, zatvorene... konecna... to bol v piatok...
a v pondelok zistim ze to bola len neuznana reklamacia.. tak to bol iny FAIL...
inko.
no nie az tak rychlo, ja nemam ferrari :P
ale isiel som chvilku tak.. (neviem kolko :P )... potom vidim blikajuce policajne auto, ehm, rovno dve.. avsak odstavene na odpocivadle, kde (zrejme) pokutuju ineho :D
(den predtym ten isty scenar... policajna dodavka skovana za mostom - za tymi piliermi.. samozrejme ze sa mi zobrazia za 1/2 sekundy, cize ubrzdim mozno tak 3kmh.. kedze jedine co stiham je povedat "fak!" a o den (ci par) toto.. uz som sa trochu aj zlakol :) ale nemohol som spomalit, lebo co ak sa za mnou rozbehli, mali by smolu :D
dufam, ze im to aspon stalo za to, astavit niekoho, i ked viac ako by som dostal ja by uz dostat nemohol :)
tak to som povazoval za take znamenie :D uz vrcholne :D ale jedna dodavka a brzdy mi pomohli, ona bola v pravom pruhu, ja v strednom a tak som sa a nu skoval pocas tych 200 metrov, cize snad ma ten radar nechytil :D lebo.. nedalo by sa zabrzdit na 110 bezpecne tak ci tak..
ale velmi by ma zaujimalo, ci su na tie D1 TN>TT nejake stacionarne radary, lebo ak ano, tak balim kufre.. totiz som sa ponahlal, nech na mna niekto necaka a ono ked sa sustredim, nerobim take blbosti ako "vsimat si tachometer" lebo to povazujem za rovnake rozrusenie ako tachometer, alebo tabule s rychlostou :) (ono je to myslim aj vedecky dokazane, ze tabule odvadzaju nebezpecne pozornost..)
ale tak, vela ludi jazdi ako blaznov :)
i ked osobne uz BY som mal asi fakt prestat :D lebo kazdy krat ked zacinam rozmyslam ze " tak dnes? dnes budem na titulke NC?" :D
aspon by mali pracu a bol by tu pokoj :P