Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
A inak budete mi chybat normalne kym budem bez PC na dovolenke :) Tusim budem mat riadny abstak a 2 dni budem len citat co ste odvtedy napisali :)
No mame dlhsie meno takze take ako Nina ci Lea alebo Ines je asi skor na zozname :) este mame chvilku cas tak mozno budem ten zoznam citat a pockam kedy ma krpata najsilnejsie kopne do oblicky :)))
Mnamky obed - total ze vegetariansky ale tety sa dnes ukazali - zapekany baklazan a cicer boli uplne genialne... Co ste papali vy?
mne sa paci meno Nina :)
Yvonne, Viktoria, Silke, Marlene, Lea, Kristin, Kirsten, Agnes, Anneliese, Astrid, Bettina, Doreen, Elke, Ines, Juliane,
Axelle, Anaïs, Clara, Els
Ojka - Ulrike je jedno z potencionalnych mien toho krpca v brusku, to bola jedna z uvah co sme mali s Inko (ze teda ak budem vyberat podla nemeckeho telefonneho zoznamu, Ulrike by bolo najpravdepodobnejsie)... aj ked zase az taka presvedcena nie som :D :D :D
zuzic_ a co Ta take pekne cez vikend caka? :) pochval sa nam :)
AAaaaAA joj :) pekne ranko vsetkym.
Ojka z tych hub mi urobis na ranajky prazeničku? :D
wewa, ja sa zubárov strašne bojím, skôr taký odpor k nim mam.... ale napr. kamaratka ma nejakého feši mladšieho zubára, tak tá sa nesťažuje :D ty sa inak voláš Ulrika? (:
Macca a z čoho nám také pekné veštíš? akože ja sa nesťažujem,... dnes je fajn den a verím, že aj tie ostatné budú také (:
inko, ty tiež "námesačníčka"? :D ale krásny bol, no nie? a dnes majú v noci padať aj meteority, či jak sa to zve... to by bola romantika...
lost, tiež som toho názoru, že je to aj genetikov (: poznám ľudí v mojom veku, čo tiež nemajú ani jeden kaz, šťastný to ľudia... a mne nenašla už 3 roky po sebe nič, tak normálne nechápem ((((-:
inak, som bola taká rada, že ked som prišla domov, tak som na hodinku vybehla do hory a aha : i55.tinypic.com
Jaj no to mal moj zubar hody ked som menila amanganove blomby rad za radom :) vsak nie som skrob :) teraz mam nastastie poistku co mi to ciastocne preplaca... a pocas tehu som uz bola, ale hovori sa ze sa ma ist viackrat bo to babo z cloveka vycuca vsetok vapnik.. tak sa chystam opat (zatial setrim :))