Prečo ešte nespíte?

zuzic_

inko moja zlata dakujem za prianie;) obcas sa ozvi;)...budeme mat o com kecat:D
nezufaj aha:D...tak ma teda tesi, rada ta spoznavam;)...pekne ze sa to tu tak rozrasta, len skoda ze nemam casu semka casto chodit;)
jaaj ludkovia take pekne dni ma cakaju konecne:) vikned mam uplne plny, a buduci tyzden taktiez velmi sa tesim:) tak drzte palce nech pocasie vydrzi...

lost

mozno je to aj tym, ze mna ako dieta doktori ladovali antibiotikami.. cize to mi fatalne dosra.... zuby...

potom ma zanedbali zubar(i), skolsky, statny..

a odkedy som v sukromnej ambulancii.. fuuha, to je iny luxus.. tam som nechal nejednu vyplatu...

naposldy zub, implantat, nejaky keramicky, sestka.. najskor som si myslel ze to bude stat 660eur komplet.. ved aj mi tak povedali sa mi zda.. ale ked si to teraz spocitam, tak mozem byt rad ze to bolo len 2x tak drahe :D ani neviem co to stalo, nieco medzi 900-1200, lebo neviem kde mam blociky.. ale hroza.. no dufam ze to bdue stat za to.. celozivotna investicia :D

alebo ked mi vypadla plomba vdaka pelendreku, neviem kto tu plombu robil, ale to ma vyslo na 80eur

ale clovek aspon vie ze ma dobreho zubara (aspon dufam)

a nedavno mi jeden chalan hovoril, ze ma takeh ozubara niekde v BA, ze mu moze aj o osmej vecer zavolat a osetri ho :D

to by som potreboval :D

ale to bude asi s prirazkou 50% :D:D:D

Weva

no ved to... ja nikdy nerozumiem ako niektori ludia co maju 35 nemali v zivote jediny kaz??? Ved to nie je spravodlive.. A este k tomu ludia (ked napriklad byvas s nimi na ubytovni a vidis ich hygienu) nerobia nic extra a furt sa laduju sladkostami...!!!!

lost

ale chudaci zubari, to je ako ked pocujem vo filme "ale ved si len robim svoju pracu" resp to co mi povie policajt ked ma pokutuje :D

ale bez zubarov by to teda vyzeralo kapanek nepekne :)

ja som si vzdy hovoril, ze AKO JE TO MOZNE, ze spoluziacka ma 0 kazov.. saaarka a mne nasiel dva :(

ked sme chodili povinne zo skoly k zubarovi, vzdy nam to povedali 1 minutu predtym ako sme mali ist, inak by som chybal pochopitelne..

pravdupovediac, radsej by som si dal pisomku z chemie (a dostal 5- ) ako ist k zubarovi :)

Weva

No ci bude mat radost uvidime nakonci ;) tiez totiz prekypujem motivaciou az az :)

Ty si ina technicka vila, ze skener som uz opravila :))) aj nam mozes kuknut tlaciaren, furt sa jej nieco nepaci :)

A plany na vikend?

A vy ostatni ako? Vsetci uz pred-vikenduju a na nas kaslu???

[zruseny1]

no to som iba tak vydedukovala, keďže si na zdraví podobne ako ja :D ale ja som si už skener opravila, takže flákaniu je koniec :)

no fíha, tvoja kolegynka bude mať radosť..tak teda príjemnú zábavu

Weva

Ja a flakat? To mas odkial :)???

Teraz mam robotu, kolegyna pracuje na jednom dolezitom dokumente a slubila som jej ze to prebehnem a asi zostavim tak slovnik pojmov s definiciami, ked niektore nie su jednoznacne - akoze glossary. Takze s tym sa mozem zabavat cely den...

Ty ako?

Takze sef miesto zubara sedi v kancelarii :(?

[zruseny1]

:D čiže si môžete dovoliť meškať, ake iba do tej doby, čo on sám mešká... a všetci budú spokojní :)

a teraz sa flákaš? :)