Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Fiha, toto som poslala uz rano a teraz opat :) som technicky antitalent :)
Teda vy ste ini ranostaji!!! Dobre ranko sa praje na rodnu hrudu!
A jajka nebezpecne tiramisu je take so salmonelou napriklad!
myslím že aj Shrek 4 :)
ojka.
:P mozno :)
ale... ono je to divne, lebo ja si dam tempomat 110 povedzme... a coskoro dobieham jedneho.. a tak sa hodim do praveho pruhu a predbieham, ale nie a nie predbehnut a nechcem ist vedla neho vecne, to je 1. nebezpecne a 2. extremne otravne pre rychlejsich...
cize tempomat sa tazko pouziva :) ako neviem ci ludia pouzivaju tu vecicku, je to super, lebo si oddychne noha od neskutocne narocneho udrziavania rychlosti :D ale takto je to blbe, lebo ak idem povedzme tempomat 140, tak to ide daleko "hladsie" ako v tej 110 :)
ale ak ide clovek "nejelgalne rychlo" :) tak je to zabava no :D ale zas aj ta ma hranice :) od istej rychlosti (ktore moje auto ale neda , nastastie ) je to uz len o stasti...
ale ono si nerobim srandu, niekedy sa clovek proste prestreli :) ale tak to max o 20-30kmh, potom si to uz musi vsimnut ze idu tie ciary nejak rychlo, alebo tie auta idu "vzum...vzum" nejak rychlejsie ako by mali :D
jaj tak vy nás strážite:D lost :D akí ste zlatučkí.. tak tu je pieseň vďaky, aj pre pána nezúfaja, a keďže on je taký rozprávkový, bude to niečo zo shreka :)
lost, v "legalnej rýchlosti", to si ma pobavil :D chytáš absťák od rýchlej jazdy? :D
ale na obed inak bola zeleninová polievočka a pečený pstruh ((-:
toto nie je fer... piatok, popoludnie, prepchate cesty (i ked vecer budu asi viac co?) a ja si idem a idem, respektive lepsie povedane vleciem sa v legalnej rychlosti :)
a
vidim ten lavy pruh, uplne prazdny, kopa aut v strenom a pravom, ale lavy je prazdny az mi oko dovidi... (rozumej menej ako 1/3 km, tj. do najblizsej zakruty)
a ja nemozem ist rychlo :D :(((((( toto je trest, uz viem ako sa citi drogovo zavisly odvikaci clovek :D